Spelförslag: Eupen vs Charleroi 24/1

Eupen– Royal Charleroi Jupiler Leauge Belgien

Matchen:

Jag har valt att reka en 1 av 2 alternativ i den här matchen och jag har valt att spela att BLGM till 1.83 gånger pengarna då oddset på 2.35 till en Royal Charleroi seger är alldeles för högt sett till tabell läget. Ett varningens finger utfärdas till att dra åt öronen sig. Varför man sätter ett så högt odds på en serie tvåa och 3.05 på Eupen gör mig fundersam då klass skillnaden mellan dessa 2 lagen är total.

Royal Charleroi ligger på en andra plats i ligan med 45 poäng efter 22 omgångar. 13 vinster, 6 oavgjorda, 3 förluster och en målskillnad på 29/20. Man möter Eupen som ligger sist på 16 poäng med lika många matcher spelade. Ett lag som bara vunnit 3 gånger, spelat oavgjort 7 och förlorat 12 denna säsong. 29/48  i målskillnad. Men det är hemmaspelet som ändå har burit upp siffrorna för Eupen då lagets samtliga 3 vinster och 4 av deras 7 oavgjorda matcher har kommit inför sin hemmapublik och tagit dom upp på 11e plats i den statistiken.

Royal Charleroi med sin andra plats i ligan är  också Belgiens bästa bortalag med 7 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 20/ 9 i målskillnad. MEN jag säger det igen. Är man Belgiens bästa bortalag och ligger på en andra plats i ligan så borde inte oddset ligga på 2.35 för en bortaseger och 3,05 för en hemmaseger. Det enda jag kan referera till är att lagens 3 senaste möten har slutat 2-2, 2-2 2-3. Varav det senaste mötet lagen emellan ägde rum i oktober.

Jag anser inte att jag är helt fel ute idag och menar på att Charleoi en vanlig dag ska vinna en sån här match. Men sitt till det höga oddset och till dom 3 senaste möten lagen emellan så synar jag 1.83 idag. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: BLGM

Odds: 1.83

Spelstopp: 20.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Eupen vs Charleroi 24/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades