Spelförslag: Dukla Praha vs Viktoria Plzeň 20/7

MATCHEN:

Säsongs premiär i Tjeckiens högsta liga och först ut  för säsongen är suveräna Viktoria Plzeň som idag möter Dukla Praha borta och jag lägger dagens spelförslag på en rak 2a till Plzeň till 1.63 gånger pengarna.  Detta baserar jag på en rad faktorer.

Viktoria Plzeň har förlorat 1 gång på dom 13 senaste inbördes mötena mot Dukla Praha och den förlust matchen kom den första Augusti 2015. Det var för 3 år sedan. Innan den förlusten gick Viktoria Plzeň  obesegrade igenom 10 inbördes möten mellan säsongen 2009/2010 till 2015-2016. Man har efter den 1-0 förlusten radat upp 5 raka segrar med resultaten 1-5, 4-0, 2-0 ,1-0 och 3-0. Man har alltså släppt in 1 mål mot Dukla Praha sen 2015 och gjort 15!!.

Nu är det ny säsong och man står alltså i generösa 1,63 för att  förlänga denna vinst raden och jag kan inte se hur man INTE skulle lyckas med det. Man har haft en strålande försäsong och har vunnit 6 av 7 matcher i utklassnings stil.

2-1, 1-5. 0-7, 0-6, 0-2. 3-4, 4-0, 2-0 och till slut en 2-0 förlust mot Dynamo Kiev. Målskillnaden 32/6 på dessa 7 matcher, Råder ingen brist på offensiven direkt.

Dukla Praha har som jag tidigare nämnt bara vunnit 1 gång på 9 år och den segern kom för 3 år sedan. Man avslutade förra säsongen med att förlora dom 3 avslutande liga matcherna och drog igång försäsongen med att vinna sina 3 första matcher innan man halkade tillbaka på förlust spåret med 2 raka förluster. Laget har inte alls en lika imponerande målskillnad som Viktoria Plzeň och har på dessa 5 tränings matcher  9/6 i målskillnad.

Ska man gå på statistik och konstaterande så ska Viktoria Plzeň  vara klassen bättre än Dukla Praha och vinna denna matchen idag. Jag sätter därför utgångstipset att man gör det med 3-1. Lycka tilol vid rygg!

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Dukla Praha har bara vunnit en av dom 13 senaste matcherna mot Plzeň 

✅  Plzeň  har bara bara förlorat 1 av dom 10 senaste matcherna

⚠ Säsong premiär

Speltips: Viktoria Plzeň

Odds: 1.63

Spelstopp: 18.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Dukla Praha vs Viktoria Plzeň 20/7 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades