Spelförslag: Dresdner Eislöwen vs Tolzer Löven 13/2

Dresdner Eislöwen– Tolzer Löven/ Bundesliga 2/ Tyskland

Matchen:

Dagens andra match från Bet final hämtar jag hem från den tyska andra divisionen i hockey och ett spelförslag mellan tabell sjuan Dresdner Eislöwen och tabell jumbon Tolzer Löven. En match som på pappret ska väga till en klar fördel för hemma laget vilket det även gör. Man bjuds på 1.81 gånger pengarna att Dresdner Eislöwen vinner med minst 2 mål idag och jag synar det oddset med god marginal.

Laget ligger som sagt på en sjunde plats i ligan och har inget med toppen att göra. Möjligtvis att man kan klättra 2-3 placeringar då 3 av lagen ligger inom en 10 poängs radie. Man har tagit 19 segrar, 8 oavgjorda och 18 förluster efter 45 spelade omgångar och har en målskillnad på 137/143. Men likt många andra lag så ligger deras styrka i hemmaspelet där man tagit 12 av dessa vinster, spelat oavgjort 3 och förlorat 7. 80/70 i den målskillnaden. Men laget har trots sin tabell placering spelat över 5,5 mål i 17 av sina 22 hemma matcher den här säsongen. Nu möter man tabell jumbon Tolzer Löven vars borta statistik är enastående dåligt.

Laget har endast tagit 2 segrar av 22 möjliga på resande fot. Spelat oavgjort 3 och stått för 17 förluster. Ett bottenlag av den kalibern har givetvis inte målskillnaden på sin sida och har bara mäktat med 62 mål framåt och släppt in nästan dubbelt så många. 103 stycken. Det ger ett målsnitt 2,82/ 4.68. Alltså man släpper in 4 mål i snitt per match och man bjuds på 1.81 gånger pengarna på att man förlorar med 2 mål idag är bara att tacka och ta emot. Lägg där till att Tolzer Löwen har spelat 18 av 22 bortamatcher över 5,5 mål.  I mitt tycke faller denna matchen ut i 2 spelförslag:

Över 6 mål till 1.78 eller -1,5 till 1.81. Jag väljer det sistnämnda. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Dresdner Eislöwen -1,5

Odds: 1.81

Spelstopp: 19.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Dresdner Eislöwen vs Tolzer Löven 13/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades