Spelförslag: DPMM FC vs Warriors FC 30/6 “8 mål på 2 matcher.”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Då jag är på semester med familjen och har lovat kvalitè tid med dom så känns det inte relevant att sitta instängd på ett hotellrum 8 timmar om dagen och mata ut speltips med fru och barn klättrandes på en av rastlöshet. Så jag kommer fram tills dess att jag är tillbaka lägga ut ett speltips om dagen och resten av mina spel kommer jag lägga ut direkt på mitt spreadsheet så att ingen missar något. Och som jag också skrev i ett inlägg på facebook. Det är totalen som räknas på en månad. Inte 3 vinster av 6 på 2 dagar. I medgång och motgång.

RFS gjorde oss inte besvikna igår och tog en promenad seger till 1.95 gånger pengarna, UC Dublin vet jag inte vad man höll på med när man åkte på sin blott andra förlust på 16 hemmamatcher och åkte dessutom på stor pisk. Lika otippat som oddssättarna hade förutspått.

Jag har valt att reka den ända “synliga” matchen på hemsidan idag och den mellan DPMM FC och Warriors FC. Där jag tror att hemmalaget gör över 1,5 mål till 1.80 gånger pengarna. Man har nämligen gjort 8 mål på sina 2 ända hemma matcher och möter nu Warriors som man spelade borta mot i maj och fick med sig 2-2 ifrån. Jag synar!

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

DPMM FC:

DPMM FC ligger på en femte plats i ligan och står på samma poäng som Warriors efter 4 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster. Det som skiljer lagen åt är att DPMM har bara spelat 2 hemma matcher och båda matcherna slutade med vinst och en målskillnad på 8/3. Totalt har mer än 70 procent av alla deras matcher slutat med över 2,5 mål.

Warriors FC:

Warriors FC kommer till spel på samma poäng som sina motståndare men har bara vunnit 3 gånger den här säsongen, Alla dom 3 segrarna har kommit på slutet Värt att notera är att Warriors har släppt in minst 1 mål i alla sina borta matcher den här säsongen.

Inbördes möten: 

Lagen möttes den andra maj i en match som slutade 2-2. Nu spelar Brunei DPMM hemma som har gjort 8 mål på sina 2 ända hemma matcher.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ DPMM har gjort 8 mål på sina 2 första hemma matcher

✅  Målrikt när dessa 2 lag spelar

⚠ Warriors har 3 raka segrar

Speltips:Brunei DPMM ÖVER 1,5 MÅL

Odds: 1.80

Spelstopp: 14.15

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: DPMM FC vs Warriors FC 30/6 “8 mål på 2 matcher.” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades