Spelförslag: Dordrecht vs Fortuna Sittard 19/1

Dordrecht – Fortuna Sittard Eeerste Division Holland

Matchen:

Wow! Jag har hittat ett riktigt kalas odds ikväll till 2.11 gånger pengarna på -1 i Asian Handikap och jag synar. Ett bra spelförslag sett till både tabell läge och form. Fortuna Sittard innehar första platsen i ligan och ligger 1 poäng före NEC Nijmegen efter 20 spelade omgångar. Man står på 14 segrar, 2 oavgjorda och 4 förluster och har bäst målskillnad i hela Eerste Division. 53/23. Ett målsnitt på 2,65 mål framåt och endast 1.15 insläppta mål bakåt gör dom dödligt effektiva.

Man har spelat 11 hemma matcher i år med 9-1-1 i facit och har på resande fot spelat 9 matcher och stått för 5 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster.20/13 i målskillnad.

Man möter Dordrecht på en 15e plats i ligan. Ett lag som man dessutom har slagit i 3 av dom 4 senaste möterna man möts. Senast var i Augusti 2017 när Fortuna Sittard enkelt vann med 5-1. Innan dess har man spelat 2-2 för att sedan gå med 2 raka vinster. 2-3 och 1-3. Dordrecht har 6 vinster, 4 oavgjorda och 10 förluster och har en omvänd målskillnad. 28/47. Med andra ord så har man nästan släppt in lika mycket mål bakåt som Fortuna har gjort framåt.  Vilket även förklarar deras tabell position.

På hemmaplan har man dessutom inte stått för något skönspel och ligger i dagsläget på en 16e plats med 3 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster.

Kollar man lagens 5 senaste matcher så har Fortuna Sittard vunnit 4 av sina 5 medans Dordrecht har vunnit 2 och förlorat 3. Fortuna har 2-1, 3-1, 2-4-2-4 och 6-0. Dordrecht har 2-0, 6-0,2-3,3-0 och 2-4. Så det råder ingen tvekan om att det inte kommer bli mål i den här matchen.

Asian Handikap -1 att Fortuna vinner den här matchen med 2 mål och ger pengarna tillbaka om man gör det med en udda måls förlust är bara att tacka och ta emot. Lycka till vid rygg!

 

Spreadsheet:

Speltips: Fortuna Sittard -1 Asian Handikap

Odds: 2.11

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Dordrecht vs Fortuna Sittard 19/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades