Spelförslag: Derry City vs Shamrock Rovers 27/4

Derry City – Shamrock Rovers /Irland / Premier Leauge

Matchen:

Derry city hemma mot Shamrock Rovers och jag har hittat ett otroligt fint spelförslag på 2.35 gånger pengarna att Derry City går segrande ur denna duell. I skrivande stund finns det inget som talar för att man inte skulle göra det. Man har spelat en otroligt fin fotboll hemma på Brandywell Stadium. Man är obesegrade hemma och har vunnit samtliga 5 matcher.

Samtliga 5 matcher med förkrossande 16/3 i målskillnad. Det innebär att man snittar otroliga 3 mål per match och släpper in rekordlåga 0.6 mål per match. Lägg till att att man har gjort mål i alla matcher och har hållt nollan 3 av dom. För den sakens skull kan även tilläggas att man spelat över 2,5 mål i 80 procent av dessa tillfällen.

Sett till säsongen så är Derry City det ända laget som spelat flest matcher över 2,5 mål. Hela 8 av 11 tillfällen har man lyckats med detta. Lägg  där till att man stod upp bra och visade styrka med att få med sig ett 2-2 resultat förra veckan mot serieledarna Dundalk FC.

Shamrock Rovers har bara tagit 3 poäng på bortaplan och har allt som allt förlorat 5 av 6 matcher på resande fot. Det är hemmaplan som är deras styrka där man har tagit samtliga av sina poäng. Trots 3 poäng på 6 matcher så har man gjort mål i 4 av dom. Men deras offensiv räcker inte till.

Trots att Derry City drog på sig ett rött kort mot Dundalk FC så kommer man till spel med att vara obesegrade i 7 raka matcher. Shamrock Rovers kommer med 5 förluster i rad och 1 oavgjort resultat. 2.35 gånger pengarna är alldeles för högt för att inte syna idag. Lycka till!

Speltips: Derry City

Odds: 2.35

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Derry City vs Shamrock Rovers 27/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades