Spelförslag: Dalkurd FF vs BP 7/7 “2 lag som är 100 procentliga”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

2 lag med en bristande offensiv och en defensiv som är under all kritik ställs idag mot varandra på Domnarsvallen och faktum kvarstår att båda dessa lagen är 100 procentliga i hemma spelet, respektive bortaspelet av att spela matcher över 2,5 mål. Dalkurd FF har på sina 4 hemma matcher spelat över 2,5 mål i samtliga av dom, Brommapojkarna har på sina 5 bortamatcher en målskillnad på 3/14 och har spelat över 2,5 mål i alla 5 matcher.

Historiskt sett så har dessa lagen aldrig spelat över 2,5 mål och gjorde det inte heller när man möttes i ett cup spel tidigare i år i en match som då slutade 2-0 till Brommapojkarna. Hur inställningen från båda lagen va i den matchen är såklart svårt att sia om då båda har en betydligt större uppgift att slåss för och det är att undvika nerflyttning. I skrivande stund ligger båda lagen i botten. Brommapojkarna på  en 14e plats med 10 poäng och Dalkurd strax under på näst sista plats med 5 poäng. Båda lagen har på sina 11 liga matcher var släppt in totalt 44 mål tillsammans,Och har bara stått för 20 mål framåt.

Det finns såklart inga garantier efter ett uppehåll men om trenden håller i sig som det har gjorts med dessa 2 lag så kommer åtminstonde inte matchen sluta 0-0. Det har jag väldigt svårt att tro så jag synar över 2,5 mål till 1.81 gånger pengarna.

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

Dalkurd FF hemma                    /   Brommapojkarna borta

Dalkurd FF:

Dalkurd FF ligger näst sist i Allsvenskan på 5 poäng och får nog svårt att hålla sig kvar i år. Man har misslyckats med att vinna 9 matcher i rad och då är det enkelt att räkna ut att man förutom en rad förluster även har släppt in mål i alla dessa 9 matcher där man dessutom har släppt in 2 mål eller flera i sina 3 senaste hemma matcher.

Brommapojkarna:

Kortfattat om Brommapojkarna är att man har förlorat alla 5 bortamatcher i år där man dessutom har släppt in 2 mål eller fler i samtliga. En målskillnad på 3/14 och defensiv som är under radarn för att hålla tätt. Ska man slåss för att hålla sig kvar i Allsvenskan håller inte målsnitt på 2,8 baklängesmål per match.

Inbördes möten: 

Man möttes i cupen den 25e februari där BP vann hemma med 2-0.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Dalkurd FF och Brommapojkarna har spelat över 2,5 mål i samtliga hemma och bortamatcher.

✅  Båda lagen har totalt släppt in 44 mål på 22 bortamatcher

⚠ Lagen har inte spelat över 2,5 mål när man möts tidigare

Speltips: över 2,5 mål

Odds: 1.81

Spelstopp: 19.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: Dalkurd FF vs BP 7/7 “2 lag som är 100 procentliga” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades