Spelförslag: Cork City-St Patrick’s Athletic 13/4

  Cork City- St. Patrick`s Athletic   / Irland/  Premier Leauge

Matchen:

Cork City- St. Patrick`s Athletic och jag spinner vidare på att Cork City ffår upprättelse från förra veckans förlust och att man vinner med att göra över 1,5 mål idag till 1.74 gånger pengarna. Gör man inte det så är det inte meningen att mina rekar ska sitta. För mycket stolpe ut på 2 veckor och jag kan minnas när jag hade en sån här rekordlåg form sist. Det är snart dags att betala folket för förlusterna. Vi tar en titt på Cork City hemma mot St Patrick`s Athletic och dagens hämtade spelförslag.

Cork City kommer från en förlust senast men står på 3 vinster av 3 möjliga på hemmaplan. 6 mål framåt och ännu inga baklängesmål. Man har inte spelat lika övertygande som man har gjort i tidigare säsonger men jag anser att hemma ska man ses med en bra chans att vinna en sån här match som man normalt sett har gjort med mer 1 mål i tidigare fall.

St Patrick’s Athletic kommer till bortaspel med 2 vinster och 3 förluster på sina 5 matcher och har gjort 4 mål framåt och släppt in 6. Man har i dessa 5 matcher gjort mål i 3 av dom och släppt in mål i 4. Med andra ord så har bollen rullat förbi dom i 80 procent av matcherna medans Cork City står på noll.
Cork City drog förvisso på sig 2 röda kort i 97e minuten i förlust matchen mot Waterford. Trots att en av dom inte ens var på planen. Hur detta påverkar Cork City är svårt att förutspå men i grunden anser jag fortfarande att Cork City är det bättre laget och borde vinna denna matchen idag. Trots dom 2 röda korten man drog på sig.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Cork City

Odds: 1.74

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Cork City-St Patrick’s Athletic 13/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades