Spelförslag: Consadole Sapporo-Gamba Osaka 5/5

MATCHEN: 

Kan vara en klurig match då ett bedrövligt bortalag har vunnit dom 3 senaste matcherna mot Sapporo men dagens spelförslag väljer jag att lägga på hemmalaget och att man gör över 1,5 mål till 2.02 gånger pengarna då Gamba Osaka är i en bedrövlig form medans Consadole Sapporo inte är det. Detta baseras på att man har gjort 2 mål per match i sina 3 senaste matcher medans Gamba Osaka har släppt in 10 mål på 5 bortamatcher och snittar 2 mål bakåt. Hel klart värt att testa på Consadole Sapporo över 1,5 mål till 2.02 i odds känner jag.

Consadole Sapporo: 

Consadole Sapporo spelar en bra fotboll och ligger på en tredje plats i ligan just nu. Man är i bra form och är obesegrade i dom 8 senaste matcherna i form av 6 segrar och 2 oavgjorda och det är som sagt hemma spelet som övertygar med 4 segrar och en förlust på 5 matcher. 9 mål framåt och 5 insläppta och ett lag som gått över 2,5 mål i 4 av dessa 5. Man har gjort mål i alla 5 matcher och har totalt sett gjort det i 75 procent av dom 12 matcher man spelat hittills under säsongen.Kan jämföras med dom 8 av 12 tillfällen Gamba Osaka har släppt mål förbi sig.

 

Gamba Osaka:

Som jag skrev så är Gamba Osaka helt ur form och har 0 vinster på 5 bortamatcher. Man har 5 raka förluster och har bara gjort 2 mål på dessa 5. 10 baklänges mål har placerat dom på en 15e plats i ligan. Det är hemmaspelet som är deras styrka och där man plockar sina poäng. Inte Bortaspelet. För att ta en titt på deras bortaspel kan vi konstatera följande:

Förutom 5 av 5 förluster på bortaplan så har endast 2 segrar kommit i ett cup spel mot ett betydligt sämre lag antar jag och syftar på Nagoya bland annat.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ 3 matcher i rad har man gjort 2 mål i en match

✅ Sapporos hemma styrka

⚠ Inbördes möten

Speltips: Consadole Sapporo

Odds: 2.02

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Consadole Sapporo-Gamba Osaka 5/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades