Spelförslag: Collingwood vs GWS Giants 31/3

Collingwood -GWS Giants / Aussie Rules / AFL

Matchen:

Giants gjorde en mäktig premiär när man fullständigt krossade Bulldogs med 133-51. Jag hade redan räknat ut att man skulle vinna den matchen men hade förväntat mig en vinstmarginal med 39 poäng eller mindre. Inte 82 poängs marginal. Är det då rätt av mig att spela Collingwood med +24,5 poäng till 1.71 gånger pengarna idag? Jag tror faktiskt det.

Giants har en dålig statistik på mäktiga MCG arena där matchen spelas idag. I sin korta historia så har Giants bara  vunnit 1 av 12 matcher här. Deras ända seger i Melbourne kom för 4 år sedan och har sedan dess förlorat 5 efterföljande matcher på denna arena. Detta är såklart en stor fördel för Collingwood  som normalt sett håller till på Spotless Stadium.

 

I det senaste mötet förra året just på Spotless Stadium vann Giants med en hårfin marginal sedan Steve Johnson avgjorde med matchens sista spark och tog alla poängen med sig hem till Sydney. Det var faktiskt GWS Giants första seger på dom 5 senaste mötena lagen emellan. GWS kan ändå stoltsera med sina stjärnor över hela planen särskilt från mittfältet och framåt vilket står i kontrast med Collingwoods  lag insats mot Hawthorn Hawks i premiären. Logiken säger att det är GWS som vinner idag men statistiken talar för Collingwood. Så ta en titt på dom 5 senaste mötena:

Omgång 8, 2017, GWS 102 Collingwood 99
Omgång 16, 2016, Magpies 125  GWS 93
Omgång 11, 2015, Magpies 119 GWS 77
Omgång 22, 2014, Magpies  75 GWS  67
Omgång 18, 2013, Magpies 106  GWS 66

Som ni ser så hade +24,5 poäng för Collingwood räckt långt i samtliga möten på MCG Stadium och Spotless Stadium. Jag synar till 1.71.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Collingwood Magpies +24,5 poäng

Odds:1.71

Spelstopp: 07.35

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Collingwood vs GWS Giants 31/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades