Spelförslag: Cholet vs Dunkerque 20/12

Cholet – Dunderque  National liga Frankrike

Det ligger i människans natur att aldrig vara riktigt nöjd. Det är inget fel i det. Vi är programmerade för att ta oss framåt och skulle aldrig vara där vi är idag om den instinkten inte fanns.

Men, de som följer sina drömmar kommer att vara nöjdare mycket oftare och framför allt ha en dröm att vila i när livet kastar skit på dem.Den som tar sina drömmar på allvar och gör något åt dem blir stoltare över sig själva.Det finns alltid människor som vill döda andras drömmar.

När du uppfyller dina (som alla säger är omöjliga) så bevisar du att dom hade fel. Där fick de! Det låter lite småaktigt men många som nått fram till sina mål har ett kompensationsbehov som piskat dom framåt mot sina mål bland annat för att ingen har trott på dom. Misstroendet har fungerat som ett fantastiskt bränsle. Våra drömmar är de som kan ta oss igenom de värsta svårigheterna. Drömmarna är de som får oss att fortsätta framåt. Målen du har kan ingen ta ifrån dig vad de än tar ifrån dig annars.  Just därför kommer jag hoppa upp på den där jä#la häst ryggen. Ovsett vad för beslut jag än kommer ta framöver.

 

Matchen:

En väldigt speciellt odds man bjuds på inför den här matchen. Av 2 anledningar. Den ena är att lagen har aldrig möts förut och för det andra så är hemma laget Cholet ett av ligans sämsta hemmalag. Trots att man ligger före Dunderque i tabellen. Man är 15 matcher in på säsongen och står på 25 poäng. 7 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster, och detta trots att man inte har vunnit några av sina 5 senaste matcher. 3 förluster och 2 oavgjorda har det blivit.

Dunderque har däremot har en borta statistik med 3 raka segrar (en cup spels match inräknat) och står efter 15 spelade matcher på 5 vinster,6 oavgjorda och 4 förluster.  Lagen har aldrig möts förut

Statistik:

Cholet hemma statistik den här säsongen placerar dom på en sista plats i ligan med otroligt dåliga 1-1-4 8/13 i målskillnad. Dunderque på en 7e plats i bortalags statistiken 2-4-1. Målskillnad 8/6. Det sprudlar väl inte om nån direkt offensiv i något av lagen men sett till hur bedrövligt Cholet är på hemmaplan så borde man syna 2.10 på Dunderque vinner denna matchen eller får pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat.

Mitt spreadsheet

 

         Speltips: DNB

Tipsa om Spelförslag: Cholet vs Dunkerque 20/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades