Spelförslag: Chicago Fire vs Sporting Kansas City 11/3

Chicago Fire- Sporting Kansas City/ Fotboll / USA

Matchen:

Jag hämtar hem ett spelförslag från nattens MLS och mötet mellan Chicago Fire och Sporting Kansas City. Efter en halvtung inledning på Mars har det äntligen börjat lossna och jag kommer till dagens spel med 5 raka singelspel på hemsidan och en kurva som pekar uppåt. Riktigt fint utbud igår med 3 av 3 satta spel och att handbolls matchen mellan Guif och Skövde levde upp till förväntningarna genom att återigen spelas under 57.5 mål.

Må så vara att det inte gjordes ett spelmål på 5 minuter i andra halvlek MEN alla segrar räknas.I love the smell of success in the morning så vi håller oss kvar i framgångsvågen i en liga som nyss dragit igång.

Har spelat på över 2,5 mål i så många matcher genom åren från denna liga och det har i 9 fall av 10 alltid gott in. Den svänger lika bra som A-Leuage gör i Australien. Och för att styrka den teorin så är det bara att se dom 3 tidigare matcherna som spelades i lördags. Alla gick över 2,5 mål.

Chicago Fire gör sin första match för säsongen efter att ha spelat cup spel tidigare i veckan där man vann med 2-1. Nu är det årets första match som gäller och det är alltid svårt att se om lagets premiär nerver håller för 90 minuter och vad laget står sig generellt.

Sporting Kansas City kommer till spel med en premiär förlust på hemmaplan mot New York City med 2-0 i baken men har historiskt sett haft lätt mot Chicago Fire. 3 segrar, 1 0avgjord och 1 förlust sedan 2014. Man vann senast mötet med 3-2 i Juli förra året.  Jag väljer att gå på samma linje och synar över 2,5 mål idag till 2.04 gånger pengarna.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds:2.04

Spelstopp: 00.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Chicago Fire vs Sporting Kansas City 11/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades