Spelförslag: Chicago Fire vs Columbus Crew 8/4

Chicago Fire- Colmbus Crew / MLS  / USA

Matchen:

Chicago Fire möter Columbus Crew i en match som i tidigare möten har gått över 2,5 mål i 9 fall av 10. Nu möts man igen och jag testar att spela över denna lina till 1.61 gånger pengarna. En redan hård betrodd match på ett överspel som säkert kommer sänkas mer under dagen.

Chicago Fire har spelat 2 hemmamatcher och en bortamatch hittills och står ännu utan seger. Man har 2 förluster och en oavgjord men kan trots det visa upp 3 matcher där alla har gått över 2,5 mål. Det är man i toppen av tabellen över att ha gjort. Man har gjort 5 mål på hemmaplan och släppt in 6. Vilket ger ett otroligt högt snitt på 2,5 mål framåt och 3 insläppta bakåt.  Tar vi en titt på Chicago Fires 3 senaste matcher inklusive en cupmatch så har dessa slutat: 2-2, 2-1, 3-4 och 2-1.

Columbus Crew kommer till spel med 3 hemma matcher och har gått över 2,5 mål i alla 3 med att göra 7 mål framåt och släppa in 5. Man har gjort mål i alla 3 och släppt in mål i alla likaså. 2 vinster och en oavgjord hemma medans man i bortaspelet står på 1 seger och 1 oavgjord. obesegrade och under 2,5 mål i båda matcherna. Detta efter en 0-0 match mot Philadeplhia Union och en 2-0 seger mot Toronto FC dessförinnan.

Som jag skrev i början så har 9 av dom 10 senaste matcherna gått över denna lina. Chicago Fire har visat hemmapubliken  11 mål totalt och även om nu Columbus Crew inte spelar hemma så kan även dom visa upp en målrik hemma statistik och intakt nolla på bortaplan. Över 2,5 spelas.

Speltips: ÖVER 2,5 mål

Odds:1.61

Spelstopp: 02.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Chicago Fire vs Columbus Crew 8/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades