Spelförslag: Cerezo Osaka-V-Varen Nagasaki 5/5

MATCHEN: 

Vi kickar igång lördagen med ett spelförslag från Japan och tar oss tillbaka till Cerezo Osaka mot V-Varen Nagasaki i den Japanska högsta ligan. 2 lag vi rekade för några dagar sen där Cerezo Osaka höll linan under 3,5 mål medans V-Varen Nagasaki plötsligt förbättrade på sin statistik med att göra mål och det är väl egentligen därför jag hämtar hem dagens första spelförslag från J-Leauge. BLGM till 1.90 gånger pengarna ska definitivt spelas idag. Och jag baserar det på ett Cerezo Osaka som har spelat 5 av 6 hemma matcher med det spelförslaget mot V-Varen Nagasaki som har gjort det i 4 av 6 bortamatcher. Totalt har dessa 2 lagen gjort det i 8 respektive 7 av 12 gånger.

Cerezo Osaka: 

Cerezo fick en oväntad svår uppgift och lyckades inte besegra bottenlaget Nagoya i en match som slutade 0-0. Bra för oss som vann på under 3,5 mål. Hemma ska man utan några större svårigheter vinna denna match idag, Man är ett ökänt bra hemmalag genom åren och har denna säsongen tagit 4 av 5 segrar på hemmaplan. 2 oavgjorda och 0 förluster. Av lagets totalt 15 mål och 13 insläppta så har 11 respektive 7 fallit in på hemmaplan. Intressant i den bemärkelsen är att man har gjort mål i samtliga av dessa 6 matcher och ännu intressantare är att man har släppt in mål i 5 av dessa. Med andra ord:

100 procent utdelning på mål….. 83 procent utdelning på baklängesmål!

 

V-Varen Nagasaki:

Inte alls lika övertygande i sina matcher som Cerezo Osaka är och kommer till bortaspel med 2 vinster och 4 förluster på 6 matcher. Men man håller snittet med 6 mål på dessa matcher och har 8 insläppta. Det som också talar för att detta spelförslag är att man har gjort mål i 5 och släppt in mål i 5. Och som jag nämnde ovan så har 4 av 6 matcher slutat med att BLGM. 1.90 ska testat idag. Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ C-Ozaka har gjort minst 2 mål i 4 av dom 5 senaste hemma matcherna

✅ 4 av dom 5 senaste borta matcherna har V-Varen Nagasaki gjort mål

⚠ Bollen är rund och allt kan hända

Speltips: BLGM- JA

Odds: 1.90

Spelstopp: 08.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Cerezo Osaka-V-Varen Nagasaki 5/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades