Spelförslag: Carpi FC-Empoli 1/5 Empoli till 50/50

MATCHEN: 

Carpi FC mot serie ettan Empoli i en av alla serie B matcher och jag tror att jag har hittar ett spelförslag till fina 1.71 gånger pengarna, Empoli gör första målet och pengarna tillbaka vid oavgjort tycker jag känns som ett väldigt bra spel idag. Detta då Empoli har gjort första målet i 15 av 19 hemma matcher och 12 av 19 bortamatcher. Det ger en utdelning på fina 79 procent samt 63 procent.Carpi FC första mål eller inte på hemmaplan har varit en 42 procentlig utdelning och borta har man rekordlåga 21 procent på den utdelningen.

Carpi FC: 

Carpi FC ligger på en 10e plats i ligan och har ingenting att spela för och har inte vunnit en match på dom 6 senaste matcherna. 3 förluster och 3 oavgjorda och ett lag som faller på målsnåla marginaler och kryssar gärna utan att ens göra mål. 11 av 19 hemma matcher har gått under 2,5 mål och 12 av dessa har man lyckats hålla nollan. Notera att målsnittet hemma ligger på 1,16 mål framåt och 0.95 mål bakåt med deras målskillnad på 22/18. Så man är ju inte direkt ett målfarligt lag.

Empoli:

Empoli har redan vunnit ligan och spelar nästa säsong i Serie A. Man har gjort en strålande säsong hemma som borta. För att ställa deras mål produktion mot Carpi så kan man konstatera att man snittat 2 mål per match i bortaspelet. 38 mål på 19 matcher och 26 insläppta. Man har gjort mål i 18 av 19 gånger och har hållt nollan i 16 av dessa.Lagets 6 senaste matcher har slutat i 4 vinster och 2 oavgjorda och har på dessa 6 matcher gjort 15 mål och släppt in 8. 1.71 gånger pengarna på att man man gör första målet och får pengarna tillbaka vid 0-0 ska absolut testas på idag.  Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Empoli vann det senaste mötet hemma mot Carpi med 1-0

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Empoli har gjort första målet i 12 av 19 bortamatcher

✅ Empoli har hållt nollan i 16 av 19 bortamatcher

⚠ Risk för spelar rotation i starelvan när Empoli redan är klara.

 

Speltips: Empoli first goal. DNB

Odds: 1.71

Spelstopp: 15.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Carpi FC-Empoli 1/5 Empoli till 50/50 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades