Spelförslag: Cadiz vs Real Oveido 10/2

Cadiz– Real Oveido/ La liga 2/ Spanien

Matchen:

Under 3,5 mål satt som fint igår och en återupphämtning från 19.000kr förlusten Minnesota stod för några timmar tidigare. Dagens spelförslag från Spanien är något alldeles extra och jag räknar med att vi går in för andra segern på rad när Cadiz gästas av Real Oveido klockan 6 ikväll. En match tycker jag är värt att spela på då Real Oveido inte har förlorat mot Cadiz på dom fyra senaste inbördes mötena man har drabbats samman.

Cadiz på en andra plats i ligan har  12 vinster, 8 oavgjorda, 5 förluster och 26/14 i målskillnad står på 44 poäng efter 25 omgångar och skuggas av Real Oveido som står på exakt samma poäng, vinster, förluster, och oavgjorda som sina motståndare. Det enda som skiljer lagen åt är att Real Oveido har en målskillnad på 38/27 och som jag skrev ovan inte har förlorat mot Cadiz på¨lagens samtliga 5 möten.

1-0, 2-1, 0-2,0-1 och 1-1.

Cadiz spelar väldigt  defensivt hemma med 15/ 6 i målskillnad, 7 vinster, 5 oavgjorda och 1 förlust. Det ger en ett målsnitt på 1,15 framåt och låga 0,46 bakåt och samtidigt en förklaring att av lagets 13 hemma matcher så har 11 av dom spelats under 2,5 mål. Som sagt ett väldigt defensivt lag.

Real Oveido däremot är ingen vinst maskin på resande fot och har bara tagit 3 segrar på sina 13 matcher med har desto fler oavgjorda. Hela 6 stycken. 13/16 i målskillnad vittrar om att det är lika svajigt framåt som bakåt och ett sämre målsnitt än Cadiz. Men trots det kvarstår faktorn att man ännu inte har förlorat mot sina motståndare och att spela x2 till 1.50 med högre insats anser jag vara ett bra spelförslag denna lördag i februari. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: x2

Odds: 1.50

Spelstopp:18.00

Spelbolag:https://Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Cadiz vs Real Oveido 10/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades