Spelförslag: Cadiz vs FC Barcelona B La liga 2

Cadiz – FC Barcelona B, Fotboll La Liga 2

En av mina polare ställde en väldigt intressant fråga häromdagen: ”Hur hanterar man personer som försöker trycka ner en?”  I hans exempel så var det en grupp människor, där en av killarna frågade honom: ”Så vilka filmer gillar du då, mer än porrfilm då? Haha!”

Den typen av frågor gör lätt så att man blir ställd och inte vet vad man ska fråga, speciellt om man känner sig lite osäker eller obekväm i situationen.En effektiv teknik för att hantera den här typen av nedtryckande, irriterande och jobbiga frågor är att helt enkelt hålla med. Istället för att försöka försvara sig, skämta bort det eller ”spela med och vara trevlig” så svarar du: ”Inga, jag kollar bara på porrfilm.” med en kort och oreaktiv ton.

Då får han det motsatta svaret mot vad hans förväntade sig, vilket lämnar honom helt ställd så att det istället blir han som inte vet vad han ska säga.För att du ska få tyst på den som försöker trycka ner dig så är det väldigt viktigt att man använder en neutral ton, annars finns det risk att det får fel effekt.

Vad har vi här?

Genom att vara neutral i ditt tonläge kommunicerar du att den andra personens dumheter knappt ens är värda din uppmärksamhet.På det sättet visar du direkt att du inte uppskattar den typen av beteende mot dig och att du inte accepterar att bli förlöjligad och nedvärderad. Samtidigt förstår alla att du är sarkastisk i ditt svar eftersom det blir så överdrivet. Istället för att personen som försökte sätta dit dig med frågan får responsen den förväntade sig från dig så ger du ett helt oväntat svar som bestraffar den personen.

Efter ett par till försök kommer de flesta att ge upp då de märker att de inte kommer åt dig med det eller att de inte får den respons som de egentligen ville ha – att du försöker försvara dig själv eller blir generad. Med detta vill jag egentligen bara ha sagt att du som ljuger och påstår att jag snor folks rekar. Man kan misslyckas många gånger, men man är inte misslyckad förrän man börjar skylla på andra 😉

Matchen:

2 lag som inte har möts förut, var av ett av lagen skiljer sig anmärkningsvärt mycket formmässigt. Cadiz har vunnit 7 raka matcher i rad medans Barcelona är ett lag som blandar och ger. Cadiz ligger på en 3e plats i ligan och har gjort det riktigt bra. 9 Vinster, 5 oavgjorda och 4 förluster och endast en poäng bakom serie ettan Huesca. Barcelona däremot som jag skrev är ett lag som blandar och ger ligger på en 17e plats i ligan. Med 4 vinster, 8 oavgjorda och 6 förluster. Det som gör denna matchen intressant är inte tabell läget utan mer att det skiljer inte mycket mellan lagens tendens till oavgjorda matcher och förluster.

 

Statistik:

Cadiz ligger på en 10e plats i deras hemmastatistik på 4-4-1 med en målskillnad på 8/4.
Barcelona på en 14e plats i bortalags statistiken 1-5-3 bär målskillnaden  9/11. Någonting säger mig att denna matchen har en tendens att båda lagen gör mål. Att cadiz vinner med 2-1 eller att det slutar 1-1. Att båda lagen gör mål blir mitt utgångstips idag

Lycka till men inte för mycket!

Tipsa om Spelförslag: Cadiz vs FC Barcelona B La liga 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades