Spelförslag: Budissa Bautzen vs Energie Cottbus 4/2

Budissa Bautzen – Energie Cottbus. Regionalliga Nord Tyskland

Matchen:

Vi bjuds på ett riktigt guld odds idag från tyska Regionalliga Nordost och matchen mellan Budissa Bautzen och Energie Cottbus. Där dagens spelförslag läggs på suveräna serieledarna Energie Cottbus till fina 1.74 gånger pengarna. Att man får ett sånt generöst odds på att Energie Cottbus gör över 1,5 mål idag förstår jag inte riktigt när laget är obesegrat i 19 raka matcher. Så stor påverkan ska det röda kortet på Matuwila inte ha då laget spelade med en man mindre förra veckan och ändå lyckas göra 2 mål i andra halvlekoch vinna med 2-0. Då spelade man borta vilket man även gör idag.

Energie Cottbus ligger på en första plats i ligan med 17 segrar och 2 oavgjorda på 19 spelade matcher. Man leder ligan helt överlägset och har en förkrossande målskillnad på 49/5. Observera att man ännu inte har förlorat i ligan och kommer till bortaspel med 7 vinster och 2 oavgjorda på 9 matcher. Man har gjort 22 mål och har bara släppt in 2. Det ger ett målsnitt framåt på 2.44 mål och endast 0.22 mål bakåt. Med andra ord är det inte mycket som talar för en Budissa Bautzen seger idag. Trots att laget fullständigt dominerar så har man spelat under 2,5 mål i 5 av matcherna och över 2,5 i fyra av dom så har dom 2 senaste möterna från 2017 slutat med 2 klara segrar. 3-1 och 4-0.

Budissa Bautzen ligger på en 10e plats i ligan och spelar en väldigt defensiv fotboll men har trots det förlorat mot topplagen och har redan förlorat en gång i säsongsöppningen mot Cottbus. Man har 4 vinster, 5 oavgjorda och en förlust hemma och en målskillnad på 12/6 vilket ger 2 utfall i den här matchen enligt min mening med 0,6 insläppta bakåt. Under 2,5 mål vilket man spelat i 6 av 10 tillfället eller att  Energie Cottbus vinner. Jag går för det sist nämnda och att man gör det med 2-0. Lycka till vid rygg!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Energie Cottbus över 1,5 mål

Odds: 1.74

Spelstopp: 13.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Budissa Bautzen vs Energie Cottbus 4/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades