Spelförslag: Breiðablik vs Fylkir 13/6 “Jag tror jag vet vad han snackar om till 1.80”

MATCHEN: 

Lite bakgrunds fakta inför denna matchen är att jag träffade en äldre herre från Island i hotell lobbyn efter 0-0 matchen mellan Liverpool och United i oktober förra året. Han berättade allt om Island och han va så stolt över den fiskeby han bor och växt upp i och den historia som följt med han i 50 års tid. Hans lag är Breiðablik så jag skrev till han idag faktiskt och frågade vad han gav dagens match för chans. Han var snabb på att svara tillbaka och skrev kortfattat “they win, 2-0.” Antingen skrev han så för att det är laget i hans hjärta, alternativ 2 så har han en poäng i det han skrev.

Därför att ska man se till dagens match och lagens form så visar Breiðablik form mer grönt än Fylkirs form gör. Och för att fin dra det lite till så kan vi konstatera att Breiðablik hemmastatistik är sagolik,5 vinster, 2 oavgjorda och en förlust, i liga och cup sammanhang. Fylkirs borta statistik är helt omvänt. 5 förluster, 2 oavgjorda och 1 vinst där ända vinsten på dessa 8 senaste var en cupvinst från den 24e februari i år.  Jag tror att min vän från Island vet vad vad han pratar om idag så jag går efter hans kunskap och historia och sätter dagens spelförslag på en rak hemma seger till Breiðablik till fina 1.80 gånger pengarna.

 Breiðablik:

Som jag nämnde tidigare så har alltså Breiðablik förlorat 1 match hemma denna säsongen och var innan dess obesegrade i 7 raka matcher. Laget ligger på en andra plats i ligan och en poäng efter serieledarna Valur. Man har raden 4.2.2 och målskillnad 12/6. Bjuder sällan på målglada matcher men vinner sina matcher ändå.

Fylkir:

Det är hemmaplan som gäller för Fylkir om man vill vinna matcher. 3 matcher, 3 vinster, Bortaspelet är raka motsatsen. 2 oavgjorda och 3 förluster på 5 matcher. Ännu ingen vinst med andra ord.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Inget möte finns att rapportera om denna säsongen men senaste mötet vann Fylkir med 1-0 i den isländska cupen. Hur hårt Breiðablik satsar på den turneringen kan bara min vän från Island svara på.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Breiðablik hemma statistik

✅ Fylkirs bortastatistik är inte direkt övertygande.

⚠ Inbördes möten

Speltips: Breiðablik

Odds: 1.80

Spelstopp: 21.15

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

En tanke om “Spelförslag: Breiðablik vs Fylkir 13/6 “Jag tror jag vet vad han snackar om till 1.80”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.