Spelförslag: Bray Wanderers vs Cork City 30/3

Bray Wanderers – Cork City / Premier Leauge / Irland

 

Matchen:

Jag hämtar hem dagens spelförslag från Irland och matchen mellan Bray Wanderers och Cork City. Säsongen är igång och som vanligt så är det Cork City som har tagit täten och leder ligan efter 7 omgångar på 16 poäng. Bray Wanderers övertygar inte och har inte orkat mer en 1 poäng på sina 7 matcher. Man har ännu vunnit alltså. 1 oavgjord och 6 förluster och en målskillnad på 4/18. Cork City har 5 segrar, 1 oavgjord och en förlust och är det bästa bortalaget i ligan hittills.Trots sitt poängtapp mot Limerick och sin enda förlust mot Dundalk.

Det ska råda tillräckligt stor skillnad på dessa 2 lagen både historiskt sett och inför detta möte att chansen för att Cork city ska hitta rätt med bollen både 2 och 3 gånger ska ses med en mycket fin chans idag. Om man man inte kan Bray Wanderers kan stå upp mot sämre lag än Cork City, hur kan man då stå upp mot detta lag idag undrar jag.

Lägger gärna till att Cork City vann sin senaste match hemma mot Bohemians Dublins med 3-0. Och det laget ligger i skrivande stund 7 poäng före Bray med en målskillnad på 8/11. Bray Wanderers kommer med 5 raka förluster varav den senaste slutade med en 3-0 förlust i ligacup spelet mot Shelbourne.

Jag har svårt att se hur denna matchen inte går över 2,5 mål idag sett till Cork City dominans mot ett lag som saknar försvarare. Ett absolut spelvärt odds på 1.67 att denna matchen går över 2,5 mål ska absolut spelas idag. Sätter ett utgångstips på 3-0 till Cork City. Vi jobbar in den!

 

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.67

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

 

Tipsa om Spelförslag: Bray Wanderers vs Cork City 30/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades