Spelförslag: Bray Wanderers-Derry City 4/5

MATCHEN: 

Bray Wanders mot Derry City och det är dags för mig att posta mitt allra första max bett på 5 spades och jag kan inte låta bli att hålla mig till dom Irländska matcherna och speciellt inte den här. Vi får alltså 1.74 gånger pengarna på att denna matchen går över 2,5 mål och jag tycker att det är helt sjukt att oddset är så generöst när det är 2 lag som ligger i 2 helt olika ändar av tabellen MEN som är 2 lag som ligger etta respektive tvåa i tabellen av att ha spelat flest matcher över 2,5 mål. Ta en titt på hemma, borta och totalen.

Bray Wanders: Totalt över 2,5 mål: 9/14 tillfällen. 64% utdelning. Hemma: 3/6 gånger. 50% utdelning.

Derry City Totalt över 2,5 mål: 9/13 tillfällen. 69% utdelning, Borta: 5/7 gånger. 71% utdelning.

 

Bray Wanderers: 

Bray Wanders är ligans sämsta lag och det är lätt att förstå varför. Man har förlorat 12 av 14 matcher och har bara 1 vinst.Man har bara gjort 6 mål och på dessa 14 matcher och släppt in smakfulla 35 mål. Det ger ett snitt på 2,5 baklänges mål match. Deras hemma statistik är heller inget att hurra för men för att ge lite mera skinn på näsan så har den enda vinsten kommit på hemmaplan, följt av 5 förluster. 3 mål och 11 insläppta. Ända gången man har hållit nollan va i 1-0 vinsten mot Shamrock Rovers. Övriga 5 har slutat med baklänges mål.

Derry City:

Derry City. Vad ska man säga, Ett härligt lag som fullkomligt öser in mål och har har tillsammans med Dundalk gjort flest mål i ligan. 27 mot Dundalks 29. 3 av 8 vinster har kommit på resande fot, följt av 3 förluster och 1 oavgjord.

11 mål framåt ,12 insläppta och 5 av 7 matcher där alla har gått över 2,5 mål. Man har gjort mål i alla sina 7 matcher och har släppt förbi sig bollen 4 gånger.  Förutom all denna information så tycker jag att detta får lov att kalla sig ett “max bett” då inbördes möten säger att detta kommer inte att sluta mållöst. Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

 Inbördes möten: 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Ingen av lagens tidigare möten har slutat under 2,5 mål

✅ Derry är laget som spelat flest matcher över 2,5 mål

⚠ Om båda lagen allt förmodan skulle ha en dålig dag.

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.74

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Bray Wanderers-Derry City 4/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades