Spelförslag: Brann vs Vålerenga Obesegrade i 12 raka ligamatcher

MATCHEN: 

Den klassiska japanska morgonen förstördes med 2 lag som inte lyckades leva upp till några större förväntningar idag, trots att allt talade för det så blev platt fall i båda matcherna. Brann mot Vålerenga får avsluta denna söndagen med ett Asian -1 på suverän serie ledarna Brann. Pengarna tillbaka vid uddamåls seger och vinst om man går vinnande ur duellen med minst 2 mål. Ett Brann som är Obesegrade i 12 raka liga matcher ställs mot sjätte placerade  Vålerenga 9 poäng efter.

Brann hemma har dessutom 4 vinster, 1 oavgjord och 0 förluster. Jag tror att man vinner den här matchen idag och jag förväntar mig en jämn match då Brann har ett fantastiskt försvar och bara har släppt in 1 mål hemma på Brann Stadion.Sätter ett utgångstips på 2-0 till hemmalaget

Brann:

Serieledarna Brann som obesegrade i 12 raka matcher där man gjort mål i samtliga av dom leder ligan efter 12 omgångar och står på 9 segrar, 1 oavgjord och 0 förluster. 20 gjorda mål, 5 baklängesmål och ett under 2,5 måls spel i 8 av dessa 12 liga matcher. Man är en svår nöt att knäcka och jag tror inte att Vålerenga lyckas med detta ikväll. Brann är helt enkelt för bra för att inte lyckas få med sig några poäng ikväll.

Vålerenga:

Vålerenga är ett bra lag och har förutom förlusten mot Tromsö radat upp vinster och oavgjorda resultat och ligger i skrivande stund 9 poäng bakom Brann efter 12 omgångar. Man har tagit 6 segrar totalt där 3 har kommit hemma och övriga 3 på bortaplan. Man har totalt gjort 17 mål och släppt in 16 vilket inte övertygar mig tillräckligt till att man håller nollan idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Brann vann inget möte med Vålerenga förra säsongen men fick med sig ett 0-0 resultat hemma.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Brann är obesegrade i 12 raka matcher

✅ Brann har ännu inte förlorat i ligan

⚠ förra årets inbördes möten

Speltips: Brann Asian-1

Odds: 2,43

Spelstopp:20.00

Spelbolag: Unibet – Unik bonus:200% upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Brann vs Vålerenga Obesegrade i 12 raka ligamatcher till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades