Spelförslag: Bournemouth vs Man.United 18/4

Bournemouth –  Manchester United /England / Premier Leauge

Matchen:

Bournemouth mot Manchester United i dagens enda premier leauge match och jag skulle bli väldigt förvånad om Manchester United förlorar 2 matcher på raken mot sämre lag. Det har hänt förut absolut men jag har svårt att se att historien upprepar sig idag. En rak seger på United till 1.72 gånger pengarna känns som en väldigt fint odds man bjuds på idag. 
Trots att United spelar FA Cupen på lördag i ett försök att slå ut Tottenham så kommer Bournemouth till spel utan att ha något att spela för. Man ligger i mitten av tabellen och kommer antagligen sluta säsongen med en mitten placering,
Bournemouth ligger på en elfte plats i ligan och har tagit 6 vinster hemma, spelat oavgjort 5 gånger och förlorat 6 gånger, Man gör nästan lika mål framåt som man gör bakåt. 25/28 och är tillsammans med Liverpool FC och Manchester City ett lag som har spelat flest matcher över 2,5 mål den här säsongen. 23 av 34 matcher har gått över linan. Hemma har man gjort det vid 13 av 17 tillfällen medans United  har gjort det vid 9 tillfällen av 16 på resande fot.
Manchester United kommer till bortaspel med 9 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster och innehar andra platsen i ligan för spel till nästa års Champions Leauge spel. Man har alltså vunnit flertalet av sina matcher på bortaplan än vad man har förlorat. Man har gjort mål i 12 av 16 matcher och har hållt nollan vid 11 tillfällen. Jag tror att man vinner denna matchen idag med 2-0, 3-0. En vanlig dag på jobbet för Mou och hans manskap, 1.72 på Leo vegas är som hittat. Lycka till vid rygg.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Manchester United

Odds: 1.72

Spelstopp: 20:45

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Bournemouth vs Man.United 18/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades