Spelförslag: Bodø/Glimt vs Brann 8/7 “Botten mot toppen”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”  

MATCHEN:

Sist jag rekade Brann åkte jag på en riktig käftsmäll och en massiv kritik att Molde va bättre. Ah dom hade nog rätt i det med tanke på att Molde vann med 4-0 och alla målen gjordes av en 17 åring i sin debut. Oddset för den måste ju ha varit brutalt kan jag tänka mig. Nu är jag tillbaka med Brann igen och jag vill påstå att man ska ses med en lika bra chans denna gången som inför matchen mot Molde om inte en större chans dessutom.

Brann är Elitseriens bästa bortalag och har ännu inte förlorat efter 8 rundor. Man har 6 vinster och 2 oavgjorda resultat med målskillnaden 11/4 och möter Bodø/Glimt som ligger 19 poäng efter dom själva och som dessutom är Norges näst sämsta hemmalag i den högsta divisonen. 2 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster och 10/9 i målskillnad. Jag sänker garden och spelar ett DNB på Brann till 1.79 gånger pengarna. Det värsta som kan hända är att vi får pengarna tillbaka på ett obesegrat Brann

Mitt Spreadsheet 27e Juni-27e Juli:

En sammanfattning av tabellen:

Brann är ligans bästa lag för stunden, och det bästa bortalaget. Totalt har man gjort 21 mål framåt och släppt förbi sig 9. Laget form tar dom på en fjärde plats med 15 poäng på dom 8 senaste matcherna.

Bodø/Glimt:

3 vinster, 6 oavgjorda, 6 förluster och en 12e plats i ligan är Bodö/Glimts facit så här långt in på serien. Man har släppt in minst 1 mål i 86 procent av alla sina hemma matcher och har misslyckats med att ta poäng i nästan hälften av dom. Flertalet av alla baklänges mål har kommit i första halvlek. Notera att Bodö Glimt har inte vunnit mot Brann på dom 3 senaste mötena.

Brann:

Kortfattat så leder Brann Elitserien och har bara 1 förlust på 15 matcher. Man har vunnit långt över hälften av alla sina bortamatcher och har gjort mål i ALLA av dessa matcher. Man är obsegrade i sina 8 senaste bortamatcher.

Inbördes möten: 

Brann har vunnit dom 3 senaste inbördes mötena mot Bodø/Glimt och vann hemma i mars med 2-0

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ .Brann är Norges bästa bortalag och W6 D2 L0 på 8 matcher

✅  Bodø/Glimt  är Norges näst sämsta hemmalag

⚠ Bodo / Glimt är obesegrade i sina 4 senaste liga matcher

Speltips: Brann DNB

Odds: 1.79

Spelstopp: 18.00

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport

Tipsa om Spelförslag: Bodø/Glimt vs Brann 8/7 “Botten mot toppen” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades