Spelförslag: Bayern Munchen vs Hoffenheim 27/1

Bayern Munchen– Hoffenheim  Bundesliga Tyskland

Matchen:

Det ligger inte mycket spelvärde i en Bayern Munchen vinst idag. I skrivande stund 1.18 vilket givetvis faller sig in ganska naturligt. Men jag har hittat ett spel förslag i denna matchen som jag har spelat på 2 gånger tidigare när dessa 2 lag har möts och som båda har resulterat i vinst. Och det är ett 3 vägs handikap, där Hoffenheim får leda med 3 mål och håller undan den ledningen. Vilket ska ses som en bra chans att man gör sett till historiken. Lagens 5 senaste möten har slutat med 2 segrar för Hoffenheim, 2 för Bayern Munchen och 1 har slutat oavgjort. Det anmärkningsvärda är slutresultaten i dessa matcher.

0-2, 1-0, 0-1 ,1-1, 2-0.

Samtliga matcher har slutat under 2,5 mål och bara en gång har Bayern Munchen gjort 2 mål på Hoffenheim.

Att Hoffenheim får leda med 3 mål innan start till generösa 1.52 tycker jag är väl värt att syna med hög insats. Man är inte det poängmässigt bästa bortalaget och har bara tagit 2 vinster på resande fot. Spelat 3 oavgjorda och åkt på 4 förluster på sina 9 spelade matcher. Men målen har trillat in och målen har också fallit bakåt. 13/ 16. Vilket ger ett målsnitt på 1.44 framåt och 1.78 bakåt. Man har gjort mål i 7 av sina 9 bortamatcher och man har släppt in mål i 8 av dom. Det räcker alltså att gå på historiken för att denna ska gå in. 2-1, 3-1 2-0 1-1 exempel. Och gör Hoffenheim 1-0 så måste Bayern vinna med 4-1 för att denna ska räknas som förlust.

Jag lägger min tillit i Hoffenheims händer och går för tredje gången gillt i min egna spel historik dessa 2 lagen emellan. Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Hoffenheim +3

Odds: 1.52

Spelstopp:15.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Bayern Munchen vs Hoffenheim 27/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades