Spelförslag: Bayern München-E.Frankfurt 28/4

Bayern Munchen – E.Frankfurt / Bundesliga / Tyskland

Matchen:

Att lägga dagens Spelförslag på att Bayern München vinner mot Eintracht Frankfurt kanske ses som ett “risk” spel i mångas ögon då Bundesliga är avgjord sen 3 omgångar tillbaka och man ligger under i CL semi finalen mot Real Madrid med 2-1. Ett resultat man ska försöka vända i veckan som kommer. Det kommer givetvis vilas en hel del spelare inför den drabbningen men trots det kan man se inte mellan fingrarna. Bayern München är Bayern München och om det är någon som brukar göra mål mot Eintracht Frankfurt så är det Robert Lewandowski. 5 mål och 2 assist.

Hemma på Allianze Arena har man spelat 15 matcher och förlorat 0. 13 vinster, 2 oavgjorda och 51/10 i målskillnad. En målskillnad som i praktiken innebär ett målsnitt på 3,4 mål framåt och 0.67 mål bakåt. Ett lag som alltid trummar på och har på 15 hemma matcher spelat över 2,5 mål i 12 av dom. Bayern München har också en procent utdelning på 93,3 procent av att ha gjort mål i 14 matcher och bara gått mållösa i en av dom.

Eintracht Frankfurt har 6 vinster, 6 förluster och 3 oavgjorda på resande fot och är teoretiskt sätt med och slåss om europa cup spel nästa säsong med lag som Leipzig, Hoffenheim och Leverkusen strax före sig.  Vid 12 tillfällen har man gjort mål och vid 12 tillfällen har man släppt bollen förbi sig. En 80 procentlig statistik åt båda hållen.

Lägg till att:

Frankfurt har inte vunnit mot Bayern München på 8 år

Mängder med spelare kommer vilas eller är skadade för Bayern Munchen vilket ger Lewandowski en ännu större chans att hitta rätt med foten idag om han får chansen.

Bayern München-Eintracht Frankfurt  2-0, 3-1 ?

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Robert Lewandowski

Odds: 1.73

Spelstopp: 15.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

 

 

Tipsa om Spelförslag: Bayern München-E.Frankfurt 28/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades