Spelförslag: Bayern Leverkusen vs B.Mönchengladbach 10/3

B.Leverkusen- B. Mönchengladbach / Bundesliga

Matchen:

Det var länge sen jag plockade hem ett spelförslag från Tyskland och flera månader sen jag rekade en match från Bundesliga, men jag tycker att 1.50 på att båda lagen gör mål mellan Bayern Leverkusen och Borussia Mönchengladbach är klart spelvärt idag. Dock till 1.50 men jag höjer insatsen för det.

Bayern Leverkusen ligger på en femte plats i tabellen och är i högsta grad med att slåss om Europa platser till nästa år där det endast skiljer 2 poäng mellan lag 2 och 5. Lite längre ner i tabellen, finner vi Borussia Mönchengladbach på en åttonde plats. bara 7 poäng efter dagens motståndare.

Bayern Leverkusen hemma har tagit 5 segrar, spelat oavgjort 4 och förlorat 3. Man har gjort 20 av lagets totalt 45 mål och släppt in nästan hälften av sina mål. 15 av 33. Det som talar för att man gör mål även idag är att man i 10 matcher av dessa 12 har gjort och i 8 av dom har man släppt in mål bakåt.

Borussia Mönchengladbach bortaspel är mindre smickrande och man har bara stått för 4 segrar,2 oavgjorda och 6 förluster på sina 12 matcher men har gjort mål framåt 16 gånger och släppt in 22. Man har gjort mål i 8 av dessa matcher och har släppt in mål 10 av dom. 7 av deras matcher har slutat med över 2,5 mål, vilket även Bayern Leverkusen står på.

Varför jag har valt är att spela på under 3,5 mål idag är att Borussia Mönchengladbach  dras med en gedigen skadelista där 3 spelare inte kommer till spel och hela 7 spelare är tveksamma till det. Och att man troligvis kommer gå ut och försvara sig. Och sett till lagets 8 senaste matcher så har 7 av dom slutat under 3,5 mål. där 3 av dessa har slutat med  1-0 förlust och 2-0 förlust. Jag synar 1,50 idag!

Mitt spreadsheet:

Speltips:Under 3,5 Mål
Odds:1.50
Spelstopp: 18.30
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Bayern Leverkusen vs B.Mönchengladbach 10/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades