Spelförslag: Bakerfield Condor vs Tuscon 15/3

Bakerfield Condor- Tuscon  Roadrunners/ AHL/ USA

Matchen:

Strul med hemsidan och att få upp reken verkar det som att jag kan nu kan få iväg detta spelförslag på under 5,5 mål mellan Bakerfield Condor och Tuscon Roadrunners. Jag kan väl inte säga att jag är någon legitimerad spelexpert inom AHL men det finns en hel del intressanta odds som jag tycker kan vara värt att lägga ett spel på utan att satsa huset och tömma kontot. Just nu har oddssättaren satt 1.73 på under 5.5 mål och för att ta sig en närmare titt på lagen så kanske oddset står sig bra idag.

Kollar man in Bakerfield Condors 5 senaste matcher så har 4 av dom gått under 5.5 mål. Till och med så lågt som både 1-1 och 2-2 så det råder ju ingen tvivel om till varför även odds sättaren tror på ett liknande utfall idag. Man kommer till dagens match med samma form som Tuscon Roadrunners. 2 förluster, 1 övertidsförlust och 2 vinster. En av dom efter övertid. Även Tuscons 3 av 5 senaste matcher har gått under linan på 5.5.

Tuscon Roadrunners på en andra plats är favoriter till att vinna denna matchen och är i grunden 10 klasser bättre än sina motståndare. Varför man skulle vara så självklar till att vinna förstår jag inte riktigt när deras formkurva är identisk med sina motståndare. I skrivande stund på en andra plats i Western Conference medans Bakerfield huserar på en 14e plats.

Lagen har möts 2 gånger detta året och det va i februari. Båda står med en varsin vinst där Bakerfield vann borta med 3-2 för att 2 dagar tidigare förlora hemma med 5-4.

Då hemsidan har strulat och legat nere kom denna rek inte upp förrän strax innan matchstart men jag hoppas att den som fann den tog rygg och jobbar in den tillsammans

mitt Spreadsheet:

Speltips:Under 5,5 mål

Odds:1.73

Spelstopp: 02.30
Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

 

Tipsa om Spelförslag: Bakerfield Condor vs Tuscon 15/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades