Spelförslag: Ayr United vs Arbroath FC 6/1

 Ayr United vs Arbroath FC. Skottland Leauge one

Matchen:

Jag kommer följa detta Ayr United slaviskt i 5 månader när vi nu går in på den andra delen av säsongen. Dels för att jag fortfarande hävdar att det är kopior av Cork City i överlägsenhet men också för att jag har spelat dom som slut segrare i Leauge One till 1.80. Man förlorade 2 matcher i rad innan jag ryggade dom igen och skrev:

” Det har inte hänt på hela säsongen att Ayr United har förlorat 2 matcher i rad och jag tror inte att man gör det 3 gånger på raken. Inte mot Stranraer FC som man redan har slagit 2 gånger denna säsongen.” Matchen slutade 5-1 till Ayr United. Och nu är det dags igen. Äntligen lördag.

Ayr United som efter 20 spelade omgångar står på 14 vinster, 2 oavgjorda ,4 förluster och 57/26 i målskillnad kommer gå ut för att vinna denna matchen idag då deras viktigaste match för säsongen spelas borta nästa vecka den 13/1 mot deras värsta rival Raith Rovers, som innehar andra platsen och endast ligger 2 poäng bakom. Förlust idag samtidigt som Rovers med största sannolikhet vinner sin match mot bottenplacerade Forfar Athletics och man är förbi.

Ayr United förlorade förvisso hemma mot Arbroath FC i början av säsongen med 2-1 men har ju längre in på året slagit ut dom flesta lagen och tog revanch när man bortaslog dom med 4-1 den 4 november. Hemma på Somerset Park står man på 6 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Arbroath bortaspel står på 5-1-2.

I dom 10 senaste mötena med Ayr som hemmalag har de vunnit 6 gånger, 2 matcher har slutat oavgjort och Arbroath FC har vunnit 2 gånger. Jag synar -1 till fina 2,40 idag. Utgångstips. 2-0, 3-1.

Mitt spreadsheet 15e december- 15e Januari

 

Speltips: Ayr United -1

Odds: 2.40

Spelstopp: 16.00

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

 

Tipsa om Spelförslag: Ayr United vs Arbroath FC 6/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades