Spelförslag: Ashdod- Beitar Jerusalem 24/12

Ashdod –Beitar Jerusalem /Fotboll/ Israel/ Ligat HaÀl

Ashdod:

Tänkte servera en ordentlig julklapp på 2.10 gånger pengarna till alla i 5 Spades och samtidigt passa på att önska alla en God Jul. Det är en match från den högsta serien i Israel och mellan 2 lag som står sig på 2 helt olika sidor av tabellen. Om vi börjar med hemmalaget Ashdod. Ett lag som ligger näst sist i tabellen efter 14 omgångar. Ett lag på 8 poäng och som endast har tagit 1 seger i år. Spelat 5 oavgjorda matcher och förlorat 8 av dom. En målskillnad på 9/ 22. Ashdod har dessutom inte vunnit något på sina 6 senaste matcher. Man kommer dock från 3 raka 1-1 matcher, men som dessförinnan följdes upp med ännu några förluster. På hemma plan väntar publiken fortfarande på sin första seger. Läs statistiken längre ner

Beitar Jerusalem:

Beitar Jerusalem ligger på en tredje plats i ligan, och har spelat en betydligt bättre fotboll än sina motståndare.Man är ett topp 3 lag och står på 8 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster efter sina 14 omgångar. 34/ 21 i målskillnad och 19 poäng före Ashdod på 27 poäng. Ett lag som ger mig följande 2 motiveringar till varför jag väljer att spela och tro att man gör 2 mål idag på sina motståndare. Den ena är att Beitar Jerusalem har spelat samtliga av sina 6 bortamatcher med att göra 2 mål eller flera. För det andra så ser man till lagens 2 senaste möten, den 30e Juli och den 28e Augusti i år så har man vunnit båda tillställningarna med överygande 1-3 och 4-1.

 

Statistik:

 

Om vi kollar in hemmastatistiken på Ashdod den här säsongen står laget på 0-2-5. 4/13. Dvs man har ännu inte vunnit på hemmaplan och man släpper nästan in dubbelt så mycket mål som matcher man har spelat. Beitar Jerusalem bortastatistik är dessto bättre med 4 segrar och 2 förluster. 14/9 i målskillnad och en klart bättre offensiv än Ashdod. Jag väljer att syna detta odds på 2.10 då allting tyder på att både Shechter och Claudemir är med i startelvan. 2 spelare som gjort 8 respektive 5 mål var för klubben. Lycka till men inte för mycket.

Och må julen fylla ditt hem med glädje, ditt hjärta med kärlek och ditt liv med skratt.Vill önska alla er som läser det här en God Jul till dig och dina respektive. Som en klok gammal dam sa en gång “Kom ihåg Kenny, om julen inte finns i ditt hjärta, kommer du inte finna den under granen. Så njut av tiden. Det är 1 år tills nästa gång du får chansen.

Mitt Spreadsheet 15e december- 15e Januari

 

        Speltips: Beitar Jerusalem ö1,5 mål

 

Tipsa om Spelförslag: Ashdod- Beitar Jerusalem 24/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades