Spelförslag: Aranäs vs Hammarby 11/3

Aranäs- Hammarby/ Handboll / Elitserien

Matchen:

Hämtar hem dagens spelförslag med en handbollsmatch och den mellan tabell tolvan Aranäs och Hammarby och tycker att man bjuds på ett fint spelvärde i att det blir över 51,5 mål i den här matchen. Hammarby ska inte ha några problem med att avfärda Aranäs ikväll tycker jag.

Hammarby kommer till bortaspel med 5 vinster, 2 oavgjorda och 8 förluster på 15 matcher och har gjort 398 mål framåt och släppt in 428 mål på dessa matcher. Jag gillar att lägga vikt på sån statistik för oftast så speglar det verkligheten ganska bra i 8 fall av 10.På Hammarbys 13 senaste matcher så har 9 av dom gått över 51,5 mål med bred marginal. 2 Har slutat med 51 mål och 2 under så statistiken står sig bra till oddset idag. Hammarby snittar 26 mål framåt och släpper in 28. Aranäs 24/27. Lägg där till att 4 av deras 5 senaste möten har gått  över dagens spelförslag.

Aranäs på hemmarplan har bara tagit 3 vinster spelat 1 oavgjord och förlorat 11. Och likadant som Hammarby så har man spelat över 51,5 mål vid 8 av 13 tillfällen. Sett till lagets 6 senaste matcher så har man gått över linan 4 gånger. Kollar man in Hammarbys 6 senaste liga matcher så har laget gjort det i 3 av dom. Men det har spelat under mot betydligt tuffare motstånd än Aranäs. Bland annat mot Sävehof och Guif mfl.  När lagen möttes i Stockholm den 15e oktober slutade den matchen  26-27 till Aranäs.  Jag sätter en utgångsvinst  på en Hammarby seger och ett fint utgångstips att man vinner med 29-25 ikväll!

Lycka till men inte för mycket! Nu spinner vi vidare på den postiva trenden

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 51,5 mål

Odds:1,50

Spelstopp: 17.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Aranäs vs Hammarby 11/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades