Spelförslag: Apollon Limassol vs Omonia Nicosia 17/1

Apollon Limassol – Omonia Nicosia 1 Divison Cypern

Matchen:

Det har varit en galet bra vecka på 5 spades där en 1000 kronors bonus på Betfinal tog mig hela vägen upp till 130.000kr på 8 dagar blankt. Alla spelkuponger, vinstlappar finns postade i 5spades gruppen på fb för den som vill ta del av detta. Detta har också tagit mig hela vägen upp på en tredje plats på Spreadsheet rankingen för Januari månad. Givetvis räknar jag med att gå fullt ut denna månaden och ska det som en stor chans att knipa andraplatsen om det håller sig. Jag hämtar hem dagens spelförslag från Cypern och matchen mellan Apollon Limassol och Omonia Nicosia i första Divisonen.

Apollon Limassol ligger på en fjärdeplats i ligan efter 18 spelade omgångar och är det enda laget i ligan som fortfarande är obesegrade.11 vinster, 7 oavgjorda och 47/11 i målskillnad.

Bara APOEL Nicosia har gjort fler mål med sina 50. Ännu mäktigare är väl att Apollon Limassol har gjort 30 av sina 47 mål på hemmaplan och bara släppt in 6 stycken. Dessutom står man på 7 vinster och 2 oavgjorda vilket också bevisar klart och tydligt vilket oehört starkt hemmalag man är.

Man möter idag Omonia Nicosia på en nuvarande sjätteplats som har spelat desto mer ojämnare än sina motståndare och står på 9 vinster, 5 oavgjorda och 5 förluster och 36/28 i sin målskillnad. Vilket även ger dom ett målsnitt på 1,47 i insläppta mål per match. I jämförelse med Apollon som snittar 2,61 mål framåt. Det råder klass skillnad på dessa 2 lagen idag. Omonia på resande fot står på 4-2-3 och 17/17 i sin målskillnad. Jag tycker att det är värt att syna 1.52 idag.Både som en singel och i en dubbel.

Lycka till vid rygg!

 

Mitt spreadsheet:

Speltips: Apollon Limassol

Odds: 1.52

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Apollon Limassol vs Omonia Nicosia 17/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades