Spelförslag: Àngel Ximènez vs BM Guadalajara 3/3

 Àngel Ximènez- BM Guadalajara / Handboll / Spanien

Matchen:

Jag hämtar hem dagens spelförslag från den den spanska högsta ligan och matchen mellan fjortonde placerade Àngel Ximènez mot tabell trean BM Guadalajara. Efter gårdagens förlust där Helsingborg plötsligt fick för sig att spela sin liv bästa handboll och ta säsongens blott 5 seger, så gäller det att studsa tillbaka till vinnarspåret igen och jag tror att Unibet bjuder på det bästa oddset i skrivande stund. 1.95 att BM Guadalajara gör över 27,5 mål idag känns mycket spelvärt sett till vad andra bolag erbjuder. Betfinal 1.87, Leo Vegas 1.89 bland annat.

Tabelltrean BM Guadalajara kommer till borta spel med 5 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster på 9 matcher. 249 mål framåt och 248 insläppta gör att laget snittar 27,67/ 27,56. Vilket gör att jag har valt att spela denna lina idag på att man gör över 27 mål idag. Ska man se till lagets 12 senaste matcher. Borta som hemma så har man spelat över den linan vid 8 tillfällen.

En minde lyckad säsongs inledning har Àngel Ximènez stått för och ligger för närvarande på en fjortonde plats i tabellen och har en hemma statistik som inte riktigt övertygar idag. Man har bara tagit 4 segrar av 10 möjliga och förlorat 5. Bara en har slutat oavgjort.Àngel Ximènez målsnitt ligger på 260/270. Det gör att man släpper in 27 mål i snitt per match. Och 27,67 mål framåt snittar BM Guadalajara.

Àngel Ximènez har släppt in 27 mål eller fler i 8 av sina 12 senaste matcher. Jag tycker att denna matchen är värt att syna idag sett till tabell läge, form och poängsnitt. Ligger också ett bra spelvärde i en rak bortaseger till BM Guadalajara som just nu ligger på 1.65 gånger pengarna.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Àngel Ximènez- BM Guadalajara

Odds:1,95

Spelstopp: 18.30

Tipsa om Spelförslag: Àngel Ximènez vs BM Guadalajara 3/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades