Spelförslag: Altona 93-Hamburger SV II 7/5

MATCHEN: 

Tabell jumbon Altona 93 mot serie tvåan Hamburger SV II i en match där lagen slåss om 2 helt olika saker där Hamburger borde dra det längsta strået. Altona 93 slåss för sin existens medans Hamburger  slåss om första platsen. Jag har valt att lägga dagens spelförslag på att Altona gör över 0,5 mål idag och baserar det på att man har gjort mål i 4 av dom 5 senaste hemma matcherna medans Hamburger SV II har släppt in mål i 4 av sina 5 senaste borta  matcher.

En rad andra faktorer som också kan ha en inverkan till varför jag har valt detta spelförslag är att man har på 15 hemma matcher gjort minst 1 mål vid 6 tillfällen och 8 av 16 gånger på bortaplan. En sak som båda lagen dock  har gemensamt är man har spelat över 50 procent av sina hemma matcher respektive bortamatcher med spelförslaget att båda lagen gör mål.

Altona 93 hemma:  BLGM: 8 av 15 gånger. 53% utdelning

Hamburger SV II borta: BLGM 8 av 16 gånger. 50% utdelning

 

Altona 93:

Sist i tabellen och slåss för sin överlevnad. Har bara stått för 6 vinster på 31 matcher. Fått med sig 2 oavgjorda resultat och radat upp 23 förluster. 26 mål framåt och 66 insläppta bakåt och en defensiv som fallerat. Man har släppt in mål i alla 15 hemma matcher (-37) och man har gjort mål i 8 av dom medans 7 av dom har man inte lyckats. Dom 2 senaste hemma matcherna har dock slutat med vinst och över 0,5 mål där även 5 av lagets totalt 11 mål har kommit. Kanske ett wake up call att försöka vinna sina matcher som är kvar för att inte åka ur?

 

Hamburger SV II:

Hamburger SV II tar vid vinst över första platsen och det finns väl inget som säger att man inte skulle lyckas med det. 19 segrar på 32 matcher.9 oavgjorda och förluster. 60/ 28 i målskillnad där 17 av 28 baklängesmål har kommit på bortaplan vilket gör att man snittar ett baklängesmål per match där man även kan konstatera att man har släppt in mål i 4 av sina 5 senaste bortamatcher. Upprepar sig historien idag igen?

Inbördes möten: 

Hamburg vann hemma i November förra året. En hemma statistik som man för övrigt bara har förlorat en match på under hela säsongen.

 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

4 av dom 5 senaste hemma matcherna har slutat med +1,5 mål eller mer för Altona 93.

✅ 4 av dom 5 senaste bortamatcherna har slutat med baklängesmål för Hamburger SV II.

⚠ Senaste mötet slutade 2-0 till Hamburger SV II.

Mitt spreadsheet:

Speltips: Altona 93  ö0,5 mål

Odds: 1.78

Spelstopp: 18.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Altona 93-Hamburger SV II 7/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades