Spelförslag: ALL IN 30/10 “Ingen minns en förlorare”

Efter 2 dagar i frustation och stolpe ut har jag valt att gå all in med hela det inspelade beloppet från mitt Spreadsheet-Jorden Runt idag. Jag har tillägnat hela förmiddagen med att kolla in 5 matcher som defenitvt ska ses med en bra chans att gå in. Vilket man egentligen säger om alla matcher man spelar på. MEN jag postar spelen med en motivering på samtliga och ni som vill rygga önskar jag lycka till. Ni som håller er i bakgrunden kan hålla era tummar för att det går vägen.

WrexhamHartlepool United:

Wrexham har tagit ledningen i halvtid i 5 av 8 hemma matcher och är det laget som gör mål först av alla. 6 av 8 tillfällen, mestadels faller målen in i första halvlek. Totalt så har man gjort första målet i 12 av 17 matcher. Hartlepool United har totalt gjort det i 10 av 17 matcher och  i deras bortaspel har det skett i 4 av 8 tillfällen. MEN i deras bortaspel har man varit i ledningen i halvtid i 2 av dessa gånger. Det är en 25 procentlig utdelning jämfört med Wrexham som går i halvtidledning i   62 procent av fallen. Klar fördel Wrexham i den statistiken.

AldershotBoreham Wood:

Boreham Wood har spelat 8 bortamatcher där Båda lagen har gjort mål i 2 av dessa matcher. Aldershot har spelat 8 hemmamatcher där båda lagen har gjort mål i 3 av dom. Aldershot har dessutom hållit nollan i 3 av dom 5 senaste hemma matcherna och har vunnit dom 2 senaste hemma matcherna mot Boreham med 2-0, 2-0.

Ayr UnitedAlloa Athletic:

Ett Målglatt hemma lag som borde fixa linan på över 1,5 mål utan problem. Ska man se till deras 7 senaste hemma matcher så skrivs den raden till 2-0, 3-2, 4-1, 2-0, 5-0, 3-1, 2-0. 7 av 7 vinster och obsegrade hemma. Målskillnad 11/3. Alloa Athletic står ännu utan vinst på bortaplan och har målskillnaden 5/6. I tabellen så ligger Ayr på en andra plats med 22 poäng med 7 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Målskillnaden 20/11 på 10 matcher. Alloa ligger på nerflyttning med 1 vinst, 5 oavgjorda och 4 förluster. 7/13 i målskillnad och 14 poäng efter Ayr.

Havant & WaterloovilleMaidenhead United:

Läs dagens rek.

AFC FyldeGateshead:

Bäst odds på 10Bet just nu till 1.58 gånger pengarna. AFC Fylde har varit i halvtids ledning i 5 av 8 hemma matcher med målskillnaden 15/2 där laget har gjort första målet i 6 av 8 hemma matcher. Gateshead har gjort det i 4 av 8 bortamatcher men har å andra sidan bara lyckats vara i ledning vid 3 tillfällen. 

Tipsa om Spelförslag: ALL IN 30/10 “Ingen minns en förlorare” till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades