Spelförslag: Albirex Niigata-Oita Trinita 6/5

MATCHEN: 

Har hittat veckans mest defensiva hemmalag Albirex Niigata hemma mot serie ettan Oita Trinita och tänkte först lägga dagens spelförslag på under 2,5 mål till 1.62 gånger pengarna då 6 av 6 hemma matcher har gått under den linan men jag väljer istället att spela Oita Trina som vinnare och tar pengarna tillbaka om det blir oavgjort.

Detta då deras form är raka motsatsen till Albirex, samt att Albirex hemma form är helt bedrövlig då man  bara har tagit 1 seger av 4 möjliga i jämförelse med Oita som har vunnit 4 av sina 5 senaste bortamatcher. 1.90 på dagens spelförslag alla dagar i veckan.

Albirex Niigata: 

Albirex Niigata som jag nämnde ovan spelar en otroligt defensiv fotboll på hemmaplan och förutom 1 seger, 2 oavgjorda och 3 förluster inte orkat med att göra mer än 3 mål totalt där man även har släppt in 5 mål. Det är rekordlåga 0,5 mål per match och 0.83 insläppta vilket även ger en förklaring till att man spelat under 2,5 mål i alla sina hemma matcher. Lägg där till:

Att man har släppt in mål i samtliga 6 matcher.

Man har lämnat planen mållöst i 3 av gångerna

 

Oita Trinita:

Serie ettan på resande fot visar god form och har 4 segrar på 5 matcher. En förlust har det blivit men annars finns det inget att anmärka på detta lag. 8 mål framåt på dom 4 matcherna man vunnit och nollat 1 gång i förlust matchen. Man släpper in under 1 mål per match och har i bortaspelet spelat under 2,5 mål 3 gånger. Ta en titt på lagets senaste borta resultat och ta med i beräkningen att man har sett över hela säsongen snittat 2 mål framåt och släppt in 1. Formen talar för att man vinner idag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

 

 Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Oita har ett psykologiskt övertag

✅ Albirex Niigata har bara en vinst av 5 hemma

⚠ . Stor risk för en målsnål tillställning

Speltips: Oita Trinita Pengarna tillbaka vid oavgjort

Odds: 1.90

Spelstopp: 07.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Albirex Niigata-Oita Trinita 6/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades