Spelförslag: AIK IBF vs Höllvikens IBF 27/2

AIK IBF – Höllvikens IBF

Matchen:

Jag hämtar hem dagens spelförslag från den svenska innebandy ligan och den mellan AIK IBF och Höllvikens IBF och tycker att det ligger ett fint spelvärde i en  AIK vinst till hela 2.20 gånger pengarna på Unibet. Lagens 5 inbördes möten om man nu ska backa bandet så långt tillbaka som till september 2014 så leder AIK IBF med 4 segrar mot 1. Och 2 av dom senaste möterna 2017 har båda vunnits av AIK. Så sent som den 15 November förra året så vann man borta med 6-3.

Nu ställs man mot varandra igen och den som har mest att spela för i detta möte är AIK som just nu ligger på en nerflyttningsplats med 25 poäng och har 3 poäng upp till Örebro att slåss om för att slippa att åka ut. Höllvikens ligger på en 11e plats med 30 poäng och får nog svårt att hänga med striden om en slutspels plats i år. Laget ligger i skrivande stund 11 poäng efter Dalen som innehar sista platsen.

Det är inte mycket som skiljer dessa 2 lagen åt egentligen. För att ta som ett exempel:

Fram till omgång 25( av dagens 29 spelade) stod båda lagen på följande.

11. Höllvikens 25-6-1-4 -14    122/ 152  24 poäng

12. AIK  25-6-1-2-16    118/150   22 poäng

Så jämnt har lagen följts åt. Detta var för 4 omgångar sedan. Sedan dess har båda lagen stått för 3 förluster och 1 vinst vardera. Mest uppmärksammad var nog AIK:s vinst mot mullsjö, medans Höllvikens  besegrade Örebro med 3-5 på bortaplan. Om denna matchen går enligt statistiken och dom 2 senaste inbördes möterna så synar jag AIK IBF till fina 2.20 gånger pengarna. Lycka till vid rygg

Mitt Spreadsheet:

Speltips: AIK IBF

Odds: 2.20

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: Unibet – 200% insättningsbonus upp till 1000kr

Unibet AIK IBF

 

Tipsa om Spelförslag: AIK IBF vs Höllvikens IBF 27/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades