Spelförslag: AFC Champions Leauge 14/2

Sydney FC– Suwon Bluewings/ AFC Champions Leauge

Matchen:

Jag tänkte dra igång onsdagen med 2 spel idag och jag hämtar hem ett spelförslag från AFC Champions Leauge och den första gruppspels matchen i grupp H mellan Sydney FC och Suwon Bluewings från Sydkorea vars liga ännu inte har dragit igång än. K-Leauge drar igång först den 1 mars medans  A-Leauge är inne på den 20e rundan där Sydney FC som bekant leder i en överlägsen stil och har 12 poäng till godo ner till jagande Newcastle Jets som innehar andra platsen.Det finns inget tvivel på att man inte kommer vinna ligan i år.

Betfinal ger fina 2,60 på att Sydney FC vinner mot Suwon och att matchen går under 3,5 mål idag och jag anser att det är ett väldigt bra odds att inte testa på och har kikat närmare på Sydney FC hemmaspel denna säsongen och kan bara konstatera att det finns inte mycket som tyder på en Suwon seger idag. Möjligen underskattning.

Sydney

För ser man till ligaspelet så har man 7 segrar och 3 oavgjorda på 10 matcher. Ännu ingen förlust. Man har gjort 28 mål framåt och släppt in 10. Man har dessutom spelat över 2,5 mål i vid 8 tillfällen och för att lägga till så har man gjort mål i alla sina matcher. Så att åka hit och plocka poäng är inte det lättaste, och göra det för ett lag vars liga ännu inte har dragit igång borde vara ännu svårare.

Träningsmatcher är en sak men att hoppa in en turnering och möta ett lag som är så otroligt hemmastarka och som ännu inte har förlorat på hemmaplan är svårt, och jag kan inte se hur man ska klara av den bedriften och vinna idag. Sydney FC och under 3,5 mål känns som ett väldigt fint spel idag! Lycka till!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Sydney FC under 3,5 mål

Odds: 2.60

Spelstopp:09.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: AFC Champions Leauge 14/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades