Spelförslag: ADO Den Haag vs Vitesse 8/2

ADO Den Haag– Vitesse / Eredivisie/ Holland

Matchen:

Jag ska testa ett överspel idag på 1,91 gånger pengarna då odds sättaren själv har svårt att avgöra om det blir över 2,5 mål eller under 2,5 mål när oddsen på dom båda är det samma. Men enligt statistiken så väger det faktiskt över att det kommer bli både 1 och 2 mål som slinker in i dagens hämtade spelförslag från Holland. En match där Vitesse bär favoritskapet och Den Haag står som matchvärd. Trots det så skiljer det bara 6 poäng mellan lagen.

Den Haag ligger på en 10e plats i ligan och står på 8 segrar, 4 oavgjorda och 9 förluster. 28/33 i målskillnad vilket  är intressant att lägga vikt på i detta spelförslag.För hemma har man tagit 4 av lagets 8 segrar. Följt upp med 3 oavgjorda och förluster. Målskillnaden är av vikt. 18 gjorda mål framåt och 17 insläppta. Av lagets 11 hemma matcher så har man gjort mål i 9 av dom och släppt in mål 9 av dom.  Vid 8 av dessa tillfällen har även matcherna gått över 2,5 mål.  Vilket är mer än 72 procent.

Vitesse på en 7e plats har en bortastatistik som placerar dom på en fjärde plats på den listan med 6 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster. 20/12 i målskillnad vilket säger att av lagets totalt 36 mål så har 20 av dom kommit på resande fot. Och hälften av deras 24 insläppta har man släppt förbi sig. Man har dessutom gjort mål i 10 av dessa 11 matcher och släppt in mål i 9 av dom. 7 gånger har matcherna slutat över 2,5 mål och chansen att det upprepar sig ikväll ska ses som en bra chans om man går efter denna statistik. Lycka till!

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 1.91

Spelstopp:18.30

Spelbolag:https://Unibet-Sport
200% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: ADO Den Haag vs Vitesse 8/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades