Spelförslag: Adelaide United vs Melbourne City 16/3

Adelaide United- Melbourne City / Fotboll / A-Leuage

Matchen:

Adelaide United mot Melbourne City och jag har valt att lägga dagens spelförslag på över 2,5 mål i den här matchen till 1.75 gånger pengarna. Ett odds jag tycker är riktigt spelvärt idag. För ska man se till Melbourne Citys bortastatistik denna säsongen så har den linan passerats i 8 av 10 matcher. Alltså 80 procent utdelning. Adelaide United har gjort det i 5 av sina 10 hemma matcher.

Ska man kolla in båda lagens 5 senaste matcher, borta som hemma så har Melbourne Citys matcher slutat: 2-1,2-1, 4-0, 1-2,2-2.Samtliga 5 har gått över 2,5 mål och även om man kommer med 3 raka förluster så kan man ändå konstatera att lagets samtliga bortamatcher i år så har man gjort mål i alla matcher och man har släppt in mål i 8 av dom.

Adelaide United kommer till spel med 3 matcher över 2,5 mål på sina 5 senaste matcher. Och likaså dom kommer med raka 2 förluster. Och även om man bara har 3 vinster på 10 hemma matcher så har man gjort mål i 7 av dom och släppt in mål i 7 av dom likaså.  Så frågan är väl bara vem som gör flest mål idag. För mål det kommer det bli.

Det var skönt att kunna ta revanch för onsdagens 2 förlust rekar med att sätta 2 rekar från AHL ligan natten till  Torsdag och jag hoppas att kunna göra om samma bedrift idag. I mitt tycke anser jag att A-leuage håller samma klass som den Amerikanska MLS ligan. Målen trillar allt som oftast in och matcherna har en tendens att gå över 2,5 mål i flertalet av dom. Om denna går in till 1.75 så är det en bra start på fredagen och startskottet till en bra helg. Jag har bra känsla i kroppen. Lycka till men inte för mycket!

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds:1.75

Spelstopp: 09.50

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Adelaide United vs Melbourne City 16/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades