Spelförslag: Adelaide Comets vs Adelaide Olympic 15/6 “1.74 får mig att välja rätt planhalva idag”

MATCHEN: 

Det ända som stör mig rejält från gårdagen är Halmstads 2-1 mål i 94e minuten. Och givetvis gör Oremo sitt första mål för säsongen.På stopptid, på Örjans Vall. Avgå!

Jag vet att jag va så rätt inne på ett DNB resultat från Halmstad eller en uddamålsseger alternativt att man drog iväg till en 2 måls seger på Island. Nu vart det en vinst, en förlust och pengarna tillbaka på Stjarnans 2-1 seger. Återstår att se hur dagens matcher står sig.

Först ut med dagens första spel, med start redan12.30 har jag hittat från Australien i NPL South Australia och derbyt mellan Adelaide Comets och Adelaide Olumpic och jag lägger spelförslaget på en raka etta till Adelaide Comets till 1.74 gånger pengarna.

Detta efter att ha kikat närmare på båda lagens form och kan bara konstatera att Adelaide Comets har spelat 6 matcher hemma och har vunnit alla 6. Detta med målskillnaden 15/5, Adelaide Olympic har 3 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster i sitt bortaspel men har å andra sidan aldrig vunnit på bortaplan mot Comets och är av tabellen att döma ett sämre lag än Comets med 9 poäng efter i tabellen. Sätter utgångstipset 3-1 sett till Adelaide Comets målskillnad.

Adelaide Comets:

Adelaide Comets ligger på en fjärde plats i tabellen och har bara förlorat 2 av 13 matcher den här  säsongen. För övrigt står man på 8 segrar och 3 oavgjorda resultat och 25/15 i målskillnad. Det som talar för en hemma seger idag är att man har spelat 6 av 6 hemma matcher och vunnit alla.

Adelaide Olympic:

Adelaide Olympic har haft det tufft mot Comets genom åren och har bara vunnit en gång. Ska tilläggas att man spelade 1-1 hemma mot Comets den 10e mars i år. Nu möts man igen och ska man se till dom historiska resultaten så ska inte Olympic vinna denna matchen idag, Speciellt inte när man möter ett obesegrat hemmalag.

Mitt Spreadsheet:

Inbördes möten: 

Lagen har mött varandra 5 gånger, 3 gånger har Comets vunnit, 1 gång förlorade man och en gång spelade man oavgjort. Båda hemma mötena har slutat med en klar seger för Adelaide Comets.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Adelaide Comets har vunnit 6 av 6 hemma matcher.

✅ Adelaide Comets har inte förlorat hemma mot Olympic

⚠  Olympic är obesegrade i 3 raka matcher.

Speltips: Adelaide Comets

Odds: 1.74

Spelstopp:12.30

Spelbolag: 10bet – Unik bonus: 50 procent upp till 1000kr

Tipsa om Spelförslag: Adelaide Comets vs Adelaide Olympic 15/6 “1.74 får mig att välja rätt planhalva idag” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades