Spelförslag: AC Uleåborg vs JJK 20/6 “Gårdagens förlust bäddas upp med en seger idag”

En rek är inte tillräckligt bra skriven om den inte sitter”

                                              MATCHEN: 

När hela världen föll som ett korthus igår så trodde man att man hade byggt en stabil grund som åtminstonde skulle hålla i 90 minuter,När Colombia och Polen föll stod korthuset fortfarande på en stabil grund. När Helsingborg och Ryssland hade spelat sina matcher kunde vi konstatera att vi hade behövt en bättre kortlek. Island gav dock ett plåster på såret och gav pengarna tillbaka.

Men vad hjälper det,? igår var det skrällarnas afton åter igen och det känns mer och mer som nån slags parodi av hur ologiskt allting är ibland. Tänker bland annat på Helsingborg som förvisso hämtade upp 3-1 till 3-3 och sen fick ett mål bortdömt på övertid, men man skulle inte ens kunna ligga under med 3-1 om man hade gjort sitt jobb, Likaså Ryssland. Jag förutspådde att man skulle vinna, men jag förutspådde inte att det skulle bli 4 mål i andra halvlek,

Hur ologiskt allting än må vara så kan man inte lägga sig ner och dö, ny dag och nya möjligheter och jag har kollat in en match från finska Ykkönen och den mellan AC UleåborgJJK. Uleåborg som i helgen slog Ekenäs IF i en match vi trodde Ekenäs hade fördel av men som slutade med ett rött kort och 2- 0 i baken. Nu är vi tillbaka med samma lag som nu spelar hemma och jag lägger dagens första spelförslag på en hemmaseger till AC Uleåborg till 1.70. 

AC Uleåborg:

Sett till den statistiken av att AC Uleåborg är obesegrade hemma och vann sin bortamatch mot Ekenäs i helgen (trots att man är ett av ligans sämsta bortalag) gör att jag ger dom förtroendet igen. 2 vinster,1 oavgjord och noll förluster på hemmaplan med målskillnaden 5-1. Inget lag med offensiva kvalitier men tillräckligt för att få med sig sina poäng,

JJK:

JJK ligger sist i tabellen och har bara tagit 1 vinst på 8 matcher, följt av 3 kryss och 4 förluster. Kan tilläggas att den ända vinsten kom faktiskt på bortaplan mot Haka som får ses som en skräll då haka ligger med i toppen av tabellen

Inbördes möten: 

Målsnåla matcher genom historien med 2 kryss, 2 hemmasegrar och en bortavinst på dom 5 senaste mötena Uleåborg har spelat hemma.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ AC Uleåborg är obesgerade hemma

✅ JJK  har tagit en seger i ligan

⚠ Inbördes

Speltips: AC Uleåborg

Odds:1.70

Spelstopp: 17.30

Spelbolag:https://5spades.com/888-Sport 

Tipsa om Spelförslag: AC Uleåborg vs JJK 20/6 “Gårdagens förlust bäddas upp med en seger idag” till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades