Spelförslag: AC Horsens-FC København 27/4

AC Horsens – FC Köpenhamn / Superliga / Danmark

Matchen:

AC Horsens mot FC Köpenhamn och jag hämtar hem dagens andra spelförslag att BLGM till 1.75 gånger pengarna. Jag tycker att det är ett alldeles för högt odds att inte testa på idag. AC Horsens ligger sist i Danska superliga Champions group på 36 poäng och har  39 poäng upp till serieledaren Bröndby och 17 poäng upp till dagens motståndare FC Köpenhamn.

AC Horsens har bara tagit 7 segrar på hela säsongen men har kryssat hela 15 gånger och förlorat 9 gånger. Det intressanta spelvärdet i att BLGM speglar sig i deras målproduktion och insläppta mål. Man har på hela säsongen stått för 36 mål på 31 matcher och släppt förbi sig 48 mål. Hemma statistiken är tilltalande. 19 mål på 15 matcher och 15 insläppta. Med andra ord så släpper man förbi sig 1 mål per match och gör 1 mål framåt. För att få det lite mera detaljerat så kan vi läsa av att:

AC Horsens har gjort mål i 73,3 procent av sina hemmamatcher 11 av 15 tillfällen.

AC Horsens har släppt förbi sig mål i 73,3 procent av sina hemma matcher. Likaså där i 11 av 15 matcher.

FC Köpenhamn är såklart favoriter och ska vinna den här matchen men deras frånvaro lista på spelare som är osäkra till spel går upp till 4 stycken plus 2 som inte kommer starta. Robin Olsen och Sotirio gör att man kanske inte ska ta en Köpenhamn seger helt för givet. Man är dessutom inte en vinst maskin på bortaplan. Bara 5 segrar av 15. Lägg till 2 oavgjorda och 8 förluster och att man står på exakt samma procent utdelning som hemmalaget gällande mål och insläppta mål.

Gjort mål i 73,3 procent av sina bortamatcher 11 av 15 tillfällen.

Släppt förbi sig mål i 73,3 procent av sina bortamatcher. Likaså där i 11 av 15 tillfällen.

FC Köpenhamn har på det gjort 20 mål och släppt in 22 mål på dessa 15 bortamatcher. Likaså där följer man sina motståndare med att släppa in minstr1 mål per match.

Lagen möttes för 5 dagar sedan och då vann FC Köpenhamn  hemma med 4-1. Och ska man fin dra det lite till så har dom 3 senaste mötena slutat med att båda lagen har gjort mål. 1.75 testas idag.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: BLGM

Odds: 1.75

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: AC Horsens-FC København 27/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades