Spelförslag: Bohemians Dublin vs Cork City 20/4

Bohemians Dublin – Cork City / Irland/ Premier Leauge

Matchen:

Bohemians Dublin hemma mot Cork City och jag spelar rak tvåa till 1.70 gånger pengarna. Kör vidare i tron att Cork City börjar hitta rätt i sina positioner och snart tar över serieledningen från Dundalk FC. Om jag har fel så har jag lovat att dela ut 200kr från egen ficka till han eller som ryggat eller ryggar. April har annars varit under all kritik med allt för mycket stolpe ut. Cork City vänder på steken.

Bohemians Dublin på en åttonde plats i ligan har inte gjort en speciell  bra säsong och står på 12 poäng efter 12 omgångar. 3 vinster, 3 vinster och 6 förluster. 11/18 i målskillnad. Cork city ligger på en andra plats med 8 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster på 11 matcher. 21/7 i sin målskillnad.

Cork City är det näst bästa bortalaget och har tagit 3 segrar, spelat oavgjort 1 och förlorat 2. Man har överraskande nog gjort nästan dubbelt så många mål på bortaplan än vad man har gjort hemma och står på 13 mål på 6 matcher men har samtidigt släppt in lagets alla mål på resande fot.

Det ger ett målsnitt på  2 mål framåt och 1 insläppt mål per match, Lägg till att 4 av lagets 6 matcher har gått över 2,5 mål.

Bohemians Dublin har 2 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster på hemmaplan har gjort 7 mål och släppt in 6 på dessa matcher. Man har trots det gått mållös av planen hälften av gångerna medans man släppt in mål i 5 av dessa 6.

Cork City borde vinna denna matchen idag om man gör det som man förväntas att göra. För så bra är inte Bohemians Dublin.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Cork City

Odds: 1.70

Spelstopp: 21.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Bohemians Dublin vs Cork City 20/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades