Spelförslag: Gyeongnam vs Jeonbuk Motors 11/4

 Gyeongnam- Jeanbuk Motors / K-leauge/ Fotboll

Matchen:

Gyeongnam mot Jeonbuk Motors i syd koreanska K-Leauge och jag hämtar hem spelförslaget att BLGM till 1.61 gånger pengarna. Det är nämligen något som båda lagen har lyckats med i 8 respektive 9 senaste matcherna.  Det är 2 lag med form som kommer till spel idag där hemma laget Gyeongnam som leder K-Leuage med 13 poäng och har en poäng till godo för Jeanbuk Motors som innehar andraplatsen. Hemmalaget har 12/4 i målskillnad, Jeanbuk har 9/4.
Gyeongnam står inte som favoriter att vinna idag, trots att man är obesegrade i dom 6 senaste matcherna och Jeanbuk är i sina 3. Men på hemmaplan kvarstår ett faktum att man faktiskt är obesegrade. Man har spelat 3 matcher och vunnit 2 av dom medans man spelat oavgjort i en. 6 av lagens mål har gjorts framåt och 3 av dom har man släppt förbi dom. Inte heller över och under spel har glänst med offensiven då 2 av dessa 3 har gått under 2,5 mål.
Jeanbuk Motors ligger som sagt på en andra plats i ligan och har en seger och en förlust på resande fot. Men har trots det gjort 4 mål framåt och släppt in 3. Laget har i båda matcherna spelat över 2,5 mål en gång och under 2,5 mål en gång.
Historiskt sett så har hemmalaget inte vunnit mot Jeanbuk Motors på 6 år men ska ändå ses med en bra chans att kanske kunna bryta trenden idag då man öppnat ligan starkt och faktiskt står på 4 vinster och en oavgjord på dom 5 första matcherna. Jeanbuk Motors står även dom på 4 vinster men har också en förlust. Den förlusten kom mot Incheon i en bortamatch där man föll med 3-2. Båda lagen göt mål 1.61 provas.

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: BLGM-JA

Odds: 1.61

Spelstopp: 12:30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Gyeongnam vs Jeonbuk Motors 11/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades