Spelförslag: FC Den Bosch-Jong Ajax 9/4

FC Den BoschJong Ajax

FC Den Bosch- Jong Ajax  / Jupiler Leauge/ Holland

Matchen:

FC Den Bosch mot Jong Ajax där bortalaget slåss om första platsen och ligger i skrivande stund bara 1 poäng bakom att gå förbi.  Finns en hel del spelförslag att välja på i denna matchen men oddsen är för dåliga för att att jag ska se ett spelvärde i. Däremot tycker jag att en rak 2a på Jong Ajax till 1.75 måste spelas idag. Man är ett lag som öser in mål och har spelat 17 av 17 bortamatcher med över 2,5 mål.

Man har också ett imponerande facit av att ha gjort mål i samtliga av dessa matcher, trots att man har släppt in mål i 14 av dom så har man vunnit 10, spelat oavgjort 2 och förlorat 5. Totalt 73 mål fördelat på 43 mål framåt och 30 mål bakåt. Det ger ett sjukt målsnitt på 2,53 mål framåt och 1.76 mål bakåt.

FC Den Bosch är inte med och slåss om första placeringarna och ligger för närvarande på en 13e plats i tabellen. 9 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster har det blivit på hemmaplan.36/20 i målskillnad. Man har gjort mål i 15 av dessa 17 matcher och släppt in mål i 10 av dom. Inte heller FC Den Bosch håller tillbaka på statistiken och har på hemmaplan spelat över 2,5 mål i 13 av 17 matcher

Lagen har möts några gånger genom åren och dom 4 sista mötena har Jong Ajax gått segrande ur duellerna. Jag skulle också lägga en slant på lagens 2 målskyttar Cassierra och Vossebelt som gjort 16 respektive 15 mål vardera för sina lag. Ajax har dessutom spelat 10 matcher i rad utan oavgjort resultat. Lycka till

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Jong Ajax

Odds: 1.75

Spelstopp: 20.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: FC Den Bosch-Jong Ajax 9/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades