Spelförslag: SSV Jeddeloh vs Hannover 96 II 4/4

SSV Jeddeloh-Hannover 96 II

Matchen:

SSV Jeddeloh möter Hannover 96 II i Tyska Regionalliga. Det är dags att den dåliga trenden på 4 raka missar får ett slut. Jag har därför tagit mig neråt i det tyska seriesystemet för att kolla in ett spelförslag på över 2,5 mål till 1.72. 1.72 gånger pengarna är bra och hoppas att detta kan leda mig tillbaka på rätt spår igen.

Över 2,5 mål anser jag är väl värt att spela på idag då hemmalaget har spelat över den linan i 11 av 12 hemma matcher denna säsongen. Man har dessutom gjort 26 mål framåt och släppt in 25 så det råder väl knappast någon tvivel på varken deras offensiv eller defensiv. SSV Jeddeloh är för den delen inte ett särskilt starka på hemmaplan där man bara mäktat med 5 vinster av dessa 12 man har spelat. Resten står i 1 oavgjord och 6 förluster.

Regionalliga Nord / Fotboll

Hannover 96 II har stått för  4 vinster på resande fot och spelat oavgjort vid 5 tillfällen och förlorat 2. Deras offensiv är kanske inte lika händelserik som SSV Jeddeloh är men målen trillar in och man har gjort 13 stycken och släppt in 9. Man har gått under 2,5 mål vid 7 tillfällen och har gått över dom andra 4.

SVV Jeddeloh är ett offensivt hemmalag och Hannover 96 II är ett defensivt lag. Sist man möttes så blev det bara 1-0 till hemmalaget på bortaplan. Men ska man gå på hemmalaget så har dom 4 senaste matcherna slutat med 3 mål eller fler och det är verkligen resultat som övertygar mig att  man gör det igen. Vad sägs om 2-2. 2-3 .2-4 och 1-3. Ett klart värde i över 2,5 mål spelas idag

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds:1.72

Spelstopp: 19.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: SSV Jeddeloh vs Hannover 96 II 4/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades