Spelförslag: Essendon vs Adelaide Crows 23/3

Essendon- Adelaide Crows / Aussie Rules / AFL

Matchen:

Frågan är om vi kommer se samma höga poäng från Adelaide Crows och Essendon denna säsong som man fick göra förra året. Då snittade Crows 107 poäng per match och låg ohotad etta på den listan medans Essendon hade ett snitt på 95 poäng match och låg inte långt efter.

Det ligger höga förväntningar på Essendon idag efter fjolårets pinsamma eliminering där Sydney till slut tog sig vidare i slutspelet. Men Essendon har ett chockerande rekord mot Adelaide. Man har nämligen förlorat dom 4 senaste matcherna mot Crows med en genomsnittlig marginal på 76 poäng!!

Adelaide har haft nästan 6 månader på sig att tänka över finalförlusten i förra årets Grand Final där Richmond Tigers bröt en 37 år lång väntan och fick lyfta bucklan inför 100.000 fans. Man kommer till spel med några nya ansikten och förväntas återigen vara en av dom stora dominanterna även denna säsongen. Förra säsongen var man dessutom nr 1 i ligan på att göra flest 6 poängare inom 50 meters linjen och hade i snitt 15 stycken per match.

Vill tillägga att Essendon vann 5 av 9 hemma matcher på Etihad Stadium förra året medans Crows vann 6 av 11 bortamatcher och hade en oavgjord. 3 av dessa vinster kom mot lag från Victoria.Men sett till hemmaplan så har den varit mer effektivare då Adelaide Crows vunnit 4 av sina 5 senaste matcher mot Bombers hemma på Docklands. Lagens 5 senaste möten har slutat så här:

Omgång 21, 2017, Adelaide  123 Essendon 80
Omgång 4, 2017, Adelaide   153  Essendon 88
Omgång19, 2016, Adelaide  143  Essendon 61
Omgång 20, 2015, Adelaide 171  Essendon 59
Omgång14, 2014, Essendon 101 Adelaide 92

Jag går för en bortaseger till 1.86 gånger pengarna idag.

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Adelaide Crows

Odds: 1.86

Spelstopp: 09.50

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Essendon vs Adelaide Crows 23/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades