Spelförslag:Iowa Wild vs Rockford Icehogs 20/3

Iowa Wild- Rockford Icehogs / Hockey / AHL

Matchen:

Iowa Wild mot Rockford Icehogs i nattens ända AHL match och jag jag hittat ett spelförslag på 1.89 att hemmalaget tar det efter full tid, förlängning eller straffar. Iowa Wild hemma är faktiskt den som har bäst form av dessa 2 lagen och har vunnit 4 av dom 5 senaste hemma matcherna. Man har dessutom vunnit hemma i 2 av dom 3 senaste mötena mot Rockford Icehogs. Trots det är man inte favoriter till att vinna idag.

Rockford Icehogs kommer till spel med 2 övertids förluster, 1 förlust, och 2 vinster på sina 5 senaste matcher och är inte lika övertygande som hemmalagets segrar som vunnits med god marginal.

I tabellen ligger Iowa Wild endast 2 poäng före Rockford Icehogs i pacific Divison och är ett otroligt bra hemmalag där hälften av lagets 30 matcher har vunnits efter ordinarie tid likaså 3 övertidsvinster.

Rockford Icehogs har bara vunnit 9 av sina 30 matcher på resande fot. Dessutom har man bara stått för 3 övertidsförluster. Resten är förluster. Dessa lagen har möts 5 gånger sedan 2017 och hemmalaget står för 3 segrar och 2 förluster. MEN samtliga av dessa 3 segrar har kommit när man har spelat hemma.Då har siffrorna skrivits till både 2-1 , 3-1 och 5-3.  1.89 på att man vinner för fjärde gången i rad ska synas anser jag.

Det blev 4 av 8 rätt i helgen och en 50 procentlig utdelning vilket är under all kritik från min sida. Hade hoppats på en kvittering efter ett tidigt mål från Philadelphia men resultatet stod sig matchen ut. Förhoppninsgvis så går vi för seger nr 5 idag och hoppas att  Iowa Wild förlänger sin vinstrad hemma. Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Iowa Wild Inklusive Förlängning

Odds: 1.89

Spelstopp: 01.00

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag:Iowa Wild vs Rockford Icehogs 20/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades