Spelförslag: Sporting Kansas City vs S.J Earthquakes 18/3

Sporting Kansas City-  San Jose Earthquakes / Fotboll / MLS

Matchen:

Rullar vidare med spelförslagen från MLS och kollar in matchen mellan Sporting Kansas City och San Jose Earthquakes och jag går vidare med över 2,5 mål.Båda lagen spelade 2 målrika matcher förra veckan där man vann sina respektive matcher.

Sporting Kansas City vann sin på ett spektakulärt sätt när man bortaslog Chicago Fire med 4-3 där 5 mål gjordes på en kvart. Dessförinnan inledde man man säsongen med en premiär förlust hemma mot New York City som vann med 2-0. 4 mål och 5 insläppta på dessa 2 matcher.

San Jose Earthquakes är väl det laget som enligt mig sticker ut ordentligt i denna match. Man vann sin första match med att hemmaslå Minnesota med 3-2 för att dessförinnan bortaslå Los Angeles Galaxy med 4-2 i cupen. En liten miniskräll till 3 gånger pengarna hos många bolag. Så 7 mål och 4 insläppta på 2 matcher och är ett helt okej facit att komma ut med idag. Då verkar offensiven funka iallafall.

Dessa lagen har möts 5 gånger sedan 2016 och linan har gått under 2,5 mål i 3 av dom varav den senaste va en cupmatch. Men ska man se till 2018 så har Sporting Kansas City spelat 4 av dom 5 senaste matcherna med 3 mål eller fler medans San Jose Earthquakes har gjort det i 3 av 5 varav dom senaste är det jag lägger mest vikt på som jag nämnde tidigare.

För att summera helgen som varit så är 2 av 4 spel inte okej men heller inte åt helvete. Stör mig fortfarande på den där missade straffen och det bortdömda målet mellan Adelaide och Melbourne City i fredags. Jag hoppas på plåster på såren inatt. Lycka till vid rygg!

 

Mitt Spreadsheet:

Speltips: Över 2,5 mål

Odds: 2.05

Spelstopp: 01.30

Spelbolag: LeoVegas – Unik bonus:100% upp till 1500kr

Tipsa om Spelförslag: Sporting Kansas City vs S.J Earthquakes 18/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades